Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel 2,5 hónapja ismerkedtem meg. Nagyon sok mindenben hasonlítunk,úgy érzem ő a másik felem, tényleg nagyon sokat írtunk egymásnak, habár főleg ő keresett, mert én nem akartam nyomulósnak tűnni, de azért én is kerestem. De most nem hajlandó beszélni velem, nem reagál az üzeneteimre, pedig nem bántottam meg, pont hogy nagyon jó volt minden.
2015. jan. 8. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Keresd telefonon, hátha. Látta az üzeneteid amúgy?
2015. jan. 8. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
A hosszabbikat igen. Mivel már 2 hete nem hajlandó kommunikálni velem, ezért írtam neki. Leírtam, hogy ha ráér, akkor beszélhetnénk, mert hiányzik, meg próbáltam kedves lenni vele, leírtam, hogy miért kedvelem őt, egyáltalán nem szidtam le. A mobilját nem veszi fel. Az utolsó beszélgetésünk annyiból állt, hogy küldött egy szívet, és megkérdezte, hogy elmegyek e vele könyvet venni. Nem tudtam elmenni. Most ezért haragudna rám? Amúgy 17 éves.
2015. jan. 8. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínű.
2015. jan. 8. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nonszensz. Elég gyerekes. Legalább annyit írna vissza, hogy nem akar velem többet beszélni, most ez milyen bunkóság már. Meg eleve hogy lehet ennyin megsértődni?
2015. jan. 8. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet bedöglött a facebookja, hívd fel inkább és beszéljétek meg. Vagy csak elfelejtett visszaírni, mindenkivel megesik néha. Te meg feleslegesen őrlődsz itt, csak egy ilyen dolog miatt nem lesz bunkó egy normális ember.
2015. jan. 8. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!