Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársma aki nagyon jó barátom,es neki van egy haveja aki nekem bejött és erről az osztálytálytársam tudott. Azt mondta hogy nem mondja el neki es erre mégis elmondta. Pedig tudta hogy nekem ez fájni fog. Ez az osztálytársam velem nagyon kedvesen viselkedett eddig de volt mikor olyanokat csinált,hogy megfogta a derekam a sötétbe,próbálta a lábamat az ő lábával összekulcsolni...stb.2014. dec. 28. 16:13
1/4 anonim válasza:
tetszel osztálytársadnak , azért csinálta...ennél mi sem egyszerűbb
2/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogynekem bejön de azt mondta hogy ő nem tudja mit érez
2014. dec. 28. 19:54
3/4 anonim válasza:
Akkor ez a válasz. :D Bejössz neki, de nem vakította el egyből az a bizonyos rózsaszín köd.... De azért elszórakozik veled, hisz úgy tartja, hogy arra legalább jó vagy...főleg ha hagyod is.
4/4 anonim válasza:
Meg még azt hozzátenném, hogy sok ember ilyen. Nem akar téged párjának, de azt se akarja, hogy másé legyél..más tetszen neked. Így csak pont annyit csinál, hogy felfigyelj rá, hogy ő érdekeljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!