Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én vagyok így ezzel?

Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
arról van szó hogy van egy barátnőm aki 13 éves és a multkor beszélgettem vele facebook-on és ott sírt nekem hogy őt nem szereti senki meg hogy neki miért nincs barátja stb..stb. eltelt kb. egy óra és bejelentette hogy osszejott egy fiúval.jelzem ebben az évben már ő a harmadik barátja és 13 éves. de könyörgöm nem tartja magát undorítónak? engem annyira felbasz az ilyen agyilag......bocsi mindenkitől de muszáj volt valahova leírnom.
2014. dec. 27. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem 16 évesen volt az első barátom.a második 18. szülinapom előtt. azóta is vele vagyok.

tudom milyen 13 évesnek lenni, én is vágytam arra, hogy legyen barátom. de őszintén szólva nem kellettem a kutyának sem.

de utólag nem is bánom, az olyan "kapcsolatoknak" nem sok értelme van.

de gondolom a csókot nem lépik túl. addig semmi baj nincs, szerintem. meg ezek legtöbbször csak netes kapcsolatok

2014. dec. 27. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:

főleg ha egy órán belül összejött egy fiúval.

tuti netes dologról van szó, szerintm ne aggódj

2014. dec. 27. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság már ez a divat,főleg mikor a 15 éves csajnak már 10+ pasija volt :'D
2014. dec. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!