Csak én vagyok ezzel így?
Mindig, minden barátom egy idő után már nem foglalkozik velem, nem érdeklem. Mindig aki a legfontosabb, azt marja el mellőlem a sors.. Mindig én vagyok az, akinek fontosabb a másik. Mindig én vagyok az, aki a végén egyedül marad. Én már belefáradtam ebbe. Nagyon nehéz hozzám közel kerülni és már sok embertől megkaptam azt, hogy nehéz eset vagyok, kiszámíthatatlan vagyok stb. Gondoltam már arra is, hogy bennem van a hiba, csak azt nem értem, hogy mi.
15/L
"Mindig, minden barátom egy idő után már nem foglalkozik velem."
Nem te vagy a világ közepe, mindenkinek van saját élete és problémái ,nem csak neked. Azt ne várd , hogy minden pillanatban körülötted ugráljanak , mert akkor elég rossz úton haladsz.
#1, hagyjad már. Nem kell rögtön lehurrogni azt, aki nem szereti ha tojnak a fejére.
Kérdező, szerintem két féle ember van. Az, akinek fontosak a barátai, aki szereti, ha foglalkoznak vele. Az, aki kiborul, ha nem keresik őt egy ideig.
Meg van a másik fajta ember, aki fontos a barátainak, de mégsem foglalkozik velük, és aki nem keresi őket egy ideig, aki miatt kiborul ezért a barátja.
Igazából sajna az első fajta ember mindig kifog egy "másik fajtát" és ebből mindig a probléma van. :(
Amúgy én is 15/L vagyok, nagyon hasonló cipőben járok, mint te... ha van kedved, írj privit és meghallgatom nagyon szívesen részletesebben a gondod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!