Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ezzel meg lehet...

Szerintetek ezzel meg lehet hálálni?

Figyelt kérdés
Van 2-3 barátom, akik kollégiumban laknak, mert az iskolától messze laknak. Sokat segítettek már nekem meg minden, és az jutott, eszembe, hogy egyszer hazavinném őket ingyen. Messze laknak, és hazavinném őket, hogy ne a zsúfolt buszon kelljen állniuk 50 percet. Tudom-tudom benzin meg minden, de én állnám. Rengeteget segítettek nekem, én meg így hálálnám meg, hogy busz helyett hazaviszem őket. Vélemény?

2014. dec. 10. 17:00
 1/4 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nagyon jó ötletnek tartom, rendes vagy, hogy ez eszedbe jutott, szerintem örülni fognak.
2014. dec. 10. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Többet jelentene, ha nekik adódna gondjuk és ott lennél segíteni ugyanúgy, mint ahogy ők voltak nálad, de ez is egy szép gesztus lehet.

Viszont ők a barátaid, ne vedd adósságnak a segítségüket.

2014. dec. 10. 17:06
 3/4 Rbomb ***** válasza:
100%

"Nem tartozom magának,de miért kell tartozás hogy kapjunk?" -Rocky Balboa :)

A hála mindig jó és szép dolog,ha te ezt gondoltad ki és főleg ha nem csak az az oka mert ők segitettek hanem mert 50 percig így nem kell ácsorogniuk,akkor csodálatos gondolat és tőled.Jó ember lehetsz ha ilyen eszedbe jut.

2014. dec. 10. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát egyrészt azért mert segítettek sokat, és én mindenképpen viszonzom nekik valahogy. Volt olyan néha régebben, hogy nem tudott kimenni a buszállomásra, adtam neki egy felesleges buszjegyet, vagy ha hiányzott 10-20 ft ehhez ahhoz akkor odaadtam neki. Volt, hogy megvádoltak valamivel ők meg kiálltak mellettem, és mondták, hogy nem ő volt, hanem xy...

Én meg most így segítenék nekik.

2014. dec. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!