Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltékeny a barátnőm! Mit...

Féltékeny a barátnőm! Mit tegyek hogy befejezze a hazudozást?

Figyelt kérdés
Ma megjött nekem,és a barátnőm meg azt próbálta velem bevetetni hogy neki a mensitöl görcsöl a hasa.(pedig mindenki tudja hogy nincs meg neki mert még ott se szőrös neki meg a hónajja se)Meg amikor hazakisértem most este akkor is azt próbálta velem elhitetni hogy megjött neki meg tőlem elkérte az egész szárnyas betétemet (azért kérte el hogy ő majd titokba berakja magának és aztmondja nekem meg a többieknek hogy neki már megjött) ezt azért gondolom mert már volt ilyenre példa nem is 1-szer.Mit tegyek hogy ne hazudjaon nekem? légyszi csak értelmes válaszokat
2014. dec. 14. 19:22
 1/2 anonim válasza:

Irigylem az őszinte baráti kapcsolataidat. :)

Az egy dolog, ha valaki hazudik neked. De hogy te élből azt feltételezed, hogy ilyen baromságban hazudik, nem vagytok ám semmik.

Tanács? Ilyen jelentéktelen témával foglalkozni sem kellene. Bár kinek mi az igényszintje, ha akarod akkor bizonyítsd rá, hogy hazudik. Utána valószínűleg abbahagyja.

2014. dec. 14. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ràhagynàm a helyedben.
2014. dec. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!