Nem vagy féltékeny ha párod edzőterembe megy?
Én járok edzőterembe és úszni is (igazából egy épület).
Az aggodalmadból gondolom homoszexuális kapcsolatban élsz, de szerintem viszonylag kicsi az esélye, hogy a társad ott ismerkedjen össze valakivel, mert a legtöbben heterók szoktak lenni az edzőtermekben.
Nálunk is van egy meleg pasi, de nagyon tisztelettudó, és mindig diszkréten zuhanyzik és edz, már mondtuk neki, hogy nem zavar minket, ha ott van.
Hogy begerjed más izzadó, izmos férfiakra?
Koedukált edzőtermekben persze más a tészta, de azért... az sem a mennyország a női teríték szempontjából. Alapból a fele pufi vagy épp lefogyóban lévő pufi, sokan vannak koca-edzők, akik mondjuk heti egyszer mennek le (ez persze majdnem semmit sem számít), és vannak a turbóladyk, akik szálkásak és izmosak, általában nincs mellük - mer' az zsír - és többségükben azért járnak oda, mert nem kapják meg az arcuk, illatuk, stb. miatt a felső kategóriás férfiakat.
Én ötödéves korom óta járok edzőterembe, soha senki nem volt rám féltékeny (vagy nem mondta), de eddig egy bombázót láttam az edzőteremben: a pultoscsajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!