Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem vagy féltékeny ha párod...

Nem vagy féltékeny ha párod edzőterembe megy?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem jár edzőterembe.
2012. jan. 18. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Úszni jár, de nem vagyok féltékeny. Mire legyek? A vízre?
2012. jan. 18. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Én járok edzőterembe és úszni is (igazából egy épület).

Az aggodalmadból gondolom homoszexuális kapcsolatban élsz, de szerintem viszonylag kicsi az esélye, hogy a társad ott ismerkedjen össze valakivel, mert a legtöbben heterók szoktak lenni az edzőtermekben.

Nálunk is van egy meleg pasi, de nagyon tisztelettudó, és mindig diszkréten zuhanyzik és edz, már mondtuk neki, hogy nem zavar minket, ha ott van.

2012. jan. 18. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindezt a "nők egészsége rovatban".
2012. jan. 18. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:
nő vagyok és férjem van..:D nem tudom miből hitted ezt.vicces
2012. jan. 18. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem értem a dolgot, miért lennél féltékeny?
2012. jan. 18. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy begerjed más izzadó, izmos férfiakra?

Koedukált edzőtermekben persze más a tészta, de azért... az sem a mennyország a női teríték szempontjából. Alapból a fele pufi vagy épp lefogyóban lévő pufi, sokan vannak koca-edzők, akik mondjuk heti egyszer mennek le (ez persze majdnem semmit sem számít), és vannak a turbóladyk, akik szálkásak és izmosak, általában nincs mellük - mer' az zsír - és többségükben azért járnak oda, mert nem kapják meg az arcuk, illatuk, stb. miatt a felső kategóriás férfiakat.

Én ötödéves korom óta járok edzőterembe, soha senki nem volt rám féltékeny (vagy nem mondta), de eddig egy bombázót láttam az edzőteremben: a pultoscsajt :)

2012. jan. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!