Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy ennyire féltéken...

Normális hogy ennyire féltékeny vagyok? többi lent:-)

Figyelt kérdés

van egy fiú akibe szerelmes vagyok de ő nem viszonozza az érzéseimet... ennek ellenére szeretem..bár tudom hogy soha nem lesz köztünk semmi :(

szóval..amikor facebookon lájkolja egy lány képét, vagy egy lány szívecskét ír neki akkor elmentem a lány képét és morbid dolgokat rajzolok rá.(pl. headshoot,vér) :-) ... :-) .... már 15-20 ilyen képem van ... :-) normális, hogy ennyire féltékeny vagyok miközben a fiút nem érdeklem?:c 13/L

2012. dec. 3. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Legalább abban egyettértesz magaddal mit is akarsz:-)

Miért nem lehet köztetek soha semmi?

2012. dec. 3. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Messze lakik ... Vagyis az nem gond de valamiért már nem szeret :( Minden olyan jó volt az elején, szívecskéket írt stb..és a semmiért kezdett el levegőnek nézni:/ Tényleg kedves voltam vele de kevesebb mint egy hónap alatt megromlott a kapcsolatunk :(
2012. dec. 3. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Lesz ott még annyi fiú aki szivecskéket küld neked hogy hajjaj, nem gyözöd majd bezárni az ablakokat. Távol lakik, nézz olyan fiút aki elérhető közelségben él.
2012. dec. 3. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
...már 1-2 fiúnak tetszettem de elutasítottam őket mert én Őt szeretem:/ mindig is szeretni fogom, akkor is ha ő nem szeret engem :(
2012. dec. 3. 22:49
 5/8 anonim válasza:
Találkoztatok mar egyáltalán személyesen? 13 éves vagy ugyan már..Most őszintén szerinted ez mentális probléma hogy 13 évesen interneten keresztül szíveket irkál neked te "szerelmes" leszel belé és más lányok képét el csúfítod??Elhiszem hogy szar érzés tényleg.:) De ilyen idős korban nem ilyenekkel kéne foglalkoznod:))
2012. dec. 11. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez semmi ahhoz képest amit a többi velem egy idős lány csinál...persze vannak kivételek de pl. az osztályunkban minden lány cigizik, stb.......de én nem állok be a sorba ... :)))
2012. dec. 12. 14:01
 7/8 anonim válasza:

Nem a cigizésről beszélek:) Figyelj annyira fiatalvagy és ha mások is érdeklődnek irántad akkor biztos hogy szép is..ha a pasi ilyen bunkó hogy oknélkül levegőnek néz ne foglalkozz vele:) Előtted az élet ne hagyd hogy tönkretegyen! Csinálj magadról szép igényes képeket(nem mell mutagótsra gondolok stb) Hanem amin szép a szemed arcod és tölts fel olyat hagy lássa hogy milyen szépvagy ha beszéltek legyélvele kedves de közömbös ha tényleg érdekled vissza fog hozzád rohanni:))

By Rose

2012. dec. 14. 22:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszii:) <3<3
2012. dec. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!