Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegesen feltekeny a baratom?

Betegesen feltekeny a baratom?

Figyelt kérdés

Egesz munkaidom alat alott a szemben levo lottozban ul ,es onnan lesi az irodam ,hogy kivel csalom meg,es minden nap bekiser munkahyemre es aztan onnan haza harom eve.

Egyre gyakrabban talal ki dolgokat rolam,hogy en kivel es hogyan csalom meg,mindig kipecezi egy kollegam , s akkor honapokig szovogeti,hogy az illetovel hogyan is csalom meg,ebbol minden nap tobboras perpatvar van aztan otthon,kiabalasok,veszkedesek.kabe olyan tipusu,verlazito gyanusitgatasok,hogy azert kapcsoltam most le a villanyt biztos,mert a szeretomnek jeleztem.mondok is egy-ket peldat: azert veszek paros szamu guru szeletet reggelire,mert a szeretommel egyutt reggelizunk.szerinte regebben paratlan szamut vettem mindig.nem eleg neki,ha egyszer elmondom,hogy nem igaz,egyre csak hajtogatja,es tovabb szovogeti a temat,hogy szerinte hogy is lehetnek a dolgok,es hol tarthat a kapcsolatunk a bizonyos kollegammal.

a szobam ablakan benezegettet regebben a fuggony alatt amikor meg kozvetlen utca nezo szobam volt a munkahelyen es o allitolag latta,hogy a kollegamhoz a szamitogepnel en olyan kozel voltam,hogy ott mas nem tortenhetett,csak az,hogy a kollegam a combomat fogdosta.es allitolag mar meg is pusziltuk egymast.de az akkor egy masik kollegam volt meg,mostanaban massal gyanusitgat.

amugy meg soha egy baratomat sem csaltam meg.

neki meg soha nem volt elottem baratnoje,35 eves koraig.

harom eve jarunk egyutt,egyidosek vagyunk.o nem dolgozik,az anyja tartja el,ezert egesz nap raer utanam nyomzni,amit meg is tesz,mostanaban egyre gyakrabban,regebben meg csak ritkabban.

2012. ápr. 23. 09:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben már rég elhagytam volna, nem tűrtem volna 3 évig.

Ez beteges féltékenység. 35 évesen lehetne életcélja és munkája, nem az anyjából élni.

Szerintem ha jót akarsz magadnak és tervezel jövőt is, hagyd el.

2012. ápr. 23. 09:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Ez gáz, hagyd el! De te is gázos vagy, hogy összeállsz olyannal, akinek 35 évesen volt az első barátnője. Ez mindent elárul az emberről szerintem...
2012. ápr. 23. 09:43
 3/16 A kérdező kommentje:

ket honapig folyamatosan mondtam neki az elejen,hogy nem tetszik,nem akarok vele jarni, de kovetett,udvarolt folyamatosan,en meg haversagbol nagyjabol megturtem magam mellett ,aztan valahogy szex is keveredett bele,onnantol hivatalosan is kapcsolat lett,habar ugyanugy ereztem iranta.

elhagyni nem lehet,mert folyamatosan kovet mindenhova,ha

kizarom, tiz orat is all az ajtom elott.es reggel megint ott van.amikor elmulik a rohama,akkor pedig aranyember,sut-foz ,segit nekem mosogatni, imad engem, vidam es bolondozos,csak ertem el.de mar egyre kevesebb az ilyen tiszta idoszaka.

pillanata.

2012. ápr. 23. 09:50
 4/16 anonim ***** válasza:

sajnálatból ne legyél vele.

gondolj bele, szülnél neki gyereket? ennek az embernek? megfojt téged. soha ne legyél olyannal, aki mellett nem tudsz önmagad lenni. ha tovább húzod csak még nehezebb lesz elszakadni tőle, és bekerülsz az ördögi körbe, soha nem szabadulsz.

Ha követ kövessen, ha 10 órát akar állni az ajtód előtt, hát álljon... 2-3 nap után, ha nem hagyja abba, bemész a rendőrségre és feljelented.

2012. ápr. 23. 10:12
 5/16 A kérdező kommentje:
az a helyzet,hogy nehany ora kizaras utan mar olyan kedves lesz ,mint a shrekben a cica,es keptelenseg ellenallni a kedveskedesenek ,a kedves ,bunbano nezesenek,bocsanatkeresenek.es ha ellen is allok,hazazavarom,nem bocsatok meg neki: kovet engem mindenhova,mint egyebkent, jon velem jogaorara, bevasarolni, tiz oran at ruhakat probalgatni a plazaban, es kozben ohatatlan,hogy ujra ossze ne baratkozzunk.nagyon be tudja hizelegni magat.
2012. ápr. 23. 10:19
 6/16 A kérdező kommentje:

azelott sulyos szenvedelybeteg volt,tisztasagmanias,most mar csak enyhebb tisztasagmanias, en pedig szinten enyhebb.

ebben jol megertuk egymast.

2012. ápr. 23. 10:22
 7/16 A kérdező kommentje:
en sem vagyok mindennapos,nem akarok gyereket,soha nem is akartam.
2012. ápr. 23. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Nézd. Szereted? El tudod őt fogadni olyannak amilyen? Ha igen akkor éljetek boldogan. Esetleg kezdjen el járni újra pszichológushoz, gondolom a korábbi betegsége miatt járt korábban.

Neked kell mérlegelned, tudsz e így élni. Akik válaszoltak neked és azt mondják szakíts, ismerik magukat és ők nem tudnák ezt elviselni. De ha Te igen, akkor nyilván vele maradsz. Gondold át a pozitívumokat és a negatívumokat. Ha a pozitívumok vannak olyan erősek, hogy elfeledtessék a negatívumokat akkor jó. De ha nem, akkor határozd el magad és legyél keményebb, mert a saját idődet pazarolod rá, ami alatt találhatnál másvalakit. Egy távoltartási végzés megoldja a gondodat.

Mondjuk nem tudom. Amikor az előző párom egy adott tulajdonsága engem idegesített, akkor egy idő után hiába volt nagyon kedves meg minden, akkor sem tudta meglágyítani a szívem. Bele lehet ebbe csömörleni. Ezek szerint te még nem jutottál el idáig.

2012. ápr. 23. 10:33
 9/16 anonim ***** válasza:
A hozzászólásodban őt akarod mentegetni azzal, hogy magadat leszólod? Össze sem lehet ezeket a dolgokat hasonlítani az övéivel. Az hogy nem akarsz gyereket egy nézet, ami megváltozhatsz, ha találkozol olyannal, akinek mégis szívesen szülnél. Ha meg nem hát nem, a te döntésed.
2012. ápr. 23. 10:35
 10/16 A kérdező kommentje:

nem akarom leszolni magam,csak az egyik hozzaszolo irta,hogy akarok-e en ettol a sractol gyereket,gondoljak bele abba.

az a helyzet,hogy nincs valasztasi lehetosegem.ha azt mondom,hogy nem akarom ot latni,menjen haza--nem megy.

es en sem tudok megsertodni es hazamenni,mert jon velem.

2012. ápr. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!