Betegesen feltekeny a baratom?
Egesz munkaidom alat alott a szemben levo lottozban ul ,es onnan lesi az irodam ,hogy kivel csalom meg,es minden nap bekiser munkahyemre es aztan onnan haza harom eve.
Egyre gyakrabban talal ki dolgokat rolam,hogy en kivel es hogyan csalom meg,mindig kipecezi egy kollegam , s akkor honapokig szovogeti,hogy az illetovel hogyan is csalom meg,ebbol minden nap tobboras perpatvar van aztan otthon,kiabalasok,veszkedesek.kabe olyan tipusu,verlazito gyanusitgatasok,hogy azert kapcsoltam most le a villanyt biztos,mert a szeretomnek jeleztem.mondok is egy-ket peldat: azert veszek paros szamu guru szeletet reggelire,mert a szeretommel egyutt reggelizunk.szerinte regebben paratlan szamut vettem mindig.nem eleg neki,ha egyszer elmondom,hogy nem igaz,egyre csak hajtogatja,es tovabb szovogeti a temat,hogy szerinte hogy is lehetnek a dolgok,es hol tarthat a kapcsolatunk a bizonyos kollegammal.
a szobam ablakan benezegettet regebben a fuggony alatt amikor meg kozvetlen utca nezo szobam volt a munkahelyen es o allitolag latta,hogy a kollegamhoz a szamitogepnel en olyan kozel voltam,hogy ott mas nem tortenhetett,csak az,hogy a kollegam a combomat fogdosta.es allitolag mar meg is pusziltuk egymast.de az akkor egy masik kollegam volt meg,mostanaban massal gyanusitgat.
amugy meg soha egy baratomat sem csaltam meg.
neki meg soha nem volt elottem baratnoje,35 eves koraig.
harom eve jarunk egyutt,egyidosek vagyunk.o nem dolgozik,az anyja tartja el,ezert egesz nap raer utanam nyomzni,amit meg is tesz,mostanaban egyre gyakrabban,regebben meg csak ritkabban.
Mert megsajnálod. Mindig van választási lehetőséged. Ez csak egy kifogás. Ha elhatározod magad, akkor teszel rá, követ-e e téged. Hazamész és jön veled? Fogod és kizárod. Akkor mit csinál? Ott áll az ajtód előtt? Álljon. Másnap elmész munkába, megy utánad. Aztán megvárja míg végzel, hazakísér. Kizárod. Nem megy el? Kihívod a rendőrséget. Mindennek van módja, ha meg akarsz szabadulni valakitől. De ha nem akarsz akkor nyilván nincs. De mi nem tudjuk elhatározni magunkat helyetted, ezt csak te teheted meg.
Amúgy őszintén mi az oka, hogy nem hagyod ott? Ennyire szereted? Vagy félsz attól, hogy egyedül légy?
Hat,ez kezd teljesen begolyozni,ma az utcan ratamadt a biztonsagi or kollegamra!!! akivel mentunk at a szomszedos epuletbe az utcan--o dohanyozni,en meg kaveert.Ki fognak rugni a melohelyemrol miatta, ahol husz eve dolgozom!!!
Belerugott a kollegamba! Ebbol nagy balhe lesz...
Ez minden biztonsagi orrel gyanusitgat engem allandoan!
mondanom sem kell,hogy alaptalanul,,meg beszelni is alig beszelek a kollegakkal,akik a szobamtol nem messze ulnek,kint a folyoson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!