Mit tegyek, hogy elhiggyék?
Az a helyzet, hogy van az egyik legjobb barátom, és hát hogy is mondjam... dark emo szerűség (félig góth félig emó) és sokat vagyunk együtt. Az osztályból sokan utálják, stb.
Én az uncsitesóm barátnőjétől rengeteg ruhát kapok, és azok nagy része fekete/barna/fehér és imádom őket, más cuccokat nem is hordok. Tegnapelőtt elkezdtek az osztály pletykafészkei piszkálni, hogy átvettem a stílusát, emo lettem ésatöbbi. És ez nekem borzalmasan rosszul esik, mert azóta minden szünetben én vagyok a téma, meg soha nem voltam emo (inkább a hippihez vonzódom) és tudom, hogy nem kéne ezel foglalkoznom, de valahol méllyen bánt ez a dolog.
Kérdésem: Mit tegyek, hogy elhiggyék, hogy nem lettem se emo se góth, és hogy leszálljanak rólam?! Segítsééég! :(
Hű de ijesztő volt ez. Nem.
Szard le magasról, a korosztályod (mennyi, kb. 13-14?) értelmi szintje eddig terjed, majd megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!