Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátaim megvádoltak lopássa...

A barátaim megvádoltak lopással. Mit tegyek, hogy elhiggyék nem én voltam?

Figyelt kérdés

Nem akarom őket visszaszerezni barátnak, hiszen az ilyen ember nem barát. Egyszerűen csak valahogy szeretném ha elhinnék, hogy nem én voltam. Eltünt az egyik "barátomtol" 5000 ft és mivel a többi ember aki fennt szokott lenni az rokon, vagy legjobb barát vagy barátnő, azért én lettem megvádolva. Mindenféle jeleket, meg indokokat soroltak fel, amik szerintük azt bizonyitják h én loptam el a pénzt. 2 napig sirtam mig feldolgoztam, hogy ilyet képesek rám fogni, és hogy akármit mondok nem hisznek nekem.

Csak szeretném ha pár nap mulva nem arrol beszélne az egész város, hogy lopok... :S:S Nem tudom mit tehetnék. A barátom (párom) persze mellettem áll , és megvédett a többiek előtt, de ők csak azt hajtogatják h hazudok és én loptam el, csak azért nem vallom be mer félek h elveszitem a barátomat.

20/L segitsetek mit mondhatnék nekik, amivel meggyözhetem őket???

2013. ápr. 21. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit. minél jobban győzködöd őket annál kevésbé fognak neked hinni. én azt mondom ne foglalkozz vele. ha ők nem hisznek neked az az ő bajuk. ha nem akarnak neked hinni, akkor akármit csinálsz úgy sem fognak, csak rosszabbodik a helyzet. ne foglalkozz velük és kész.
2013. ápr. 21. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
De attól félek, hogy elterjesztik rólam..:S sosem tennék ilyet, nem elég h belémrugnak, még le is köpnek..
2013. ápr. 21. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelentsd fel őket rágalmazásért, ha terjesztik. Ha pedig komolyan gondolják, akkor ők tegyenek feljelentést.

Az ilyen barátokat tényleg nem érdemes sajnálni.

2013. ápr. 21. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam a feljelentésre én is már esküszöm annyi mindent hallok magamrol, aminek ráadásul semmi alapja nincs. Ithhon ülök egész nap a barátommal, vagy nálunk és senkinek nem ártunk semmit. Mégis én vagyok a lopos:S
2013. ápr. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!