A barátaim megvádoltak lopással. Mit tegyek, hogy elhiggyék nem én voltam?
Nem akarom őket visszaszerezni barátnak, hiszen az ilyen ember nem barát. Egyszerűen csak valahogy szeretném ha elhinnék, hogy nem én voltam. Eltünt az egyik "barátomtol" 5000 ft és mivel a többi ember aki fennt szokott lenni az rokon, vagy legjobb barát vagy barátnő, azért én lettem megvádolva. Mindenféle jeleket, meg indokokat soroltak fel, amik szerintük azt bizonyitják h én loptam el a pénzt. 2 napig sirtam mig feldolgoztam, hogy ilyet képesek rám fogni, és hogy akármit mondok nem hisznek nekem.
Csak szeretném ha pár nap mulva nem arrol beszélne az egész város, hogy lopok... :S:S Nem tudom mit tehetnék. A barátom (párom) persze mellettem áll , és megvédett a többiek előtt, de ők csak azt hajtogatják h hazudok és én loptam el, csak azért nem vallom be mer félek h elveszitem a barátomat.
20/L segitsetek mit mondhatnék nekik, amivel meggyözhetem őket???

Jelentsd fel őket rágalmazásért, ha terjesztik. Ha pedig komolyan gondolják, akkor ők tegyenek feljelentést.
Az ilyen barátokat tényleg nem érdemes sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!