Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúktól kérdezem: van olyan...

Fiúktól kérdezem: van olyan barátotok, aki "elszívja" előletek a csajokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan barát vagy haver, aki hozzátok képest annyival látványosabban jobb fellépésű/jobb külsejű/jobb a csajozásban, hogy szinte féltek vele elmenni bulizni vagy társaságba, mert a csajoknak automatikusan rajta akad meg a szemük és ti nem tudtok mellette érvényesülni?
2014. dec. 4. 22:22
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Na, ez az utolsó kérdés nem lett túl értelmes. De remélem, érted, mit akartam kérdezni:D
2014. dec. 7. 02:14
 22/22 anonim ***** válasza:

"A drogért pluszban az egészségeddel is fizetsz."

Valakinek pont a drog múlatszja el a fájdalmait. (Egyeseknek izomlazító hatásuk van, például.)

"De amúgy ez azt akarta jelenteni, bár ezek szerint nem volt elég érthető, hogy úgy juttat téged egy fantasztikus élményhez, hogy te nem dolgoztál meg érte, nem ért be benned előtte. Úgy juttat téged szerelemhez hasonló élményhez, hogy nincs mögötte szerelem. Márpedig ebül szerzett jószág ebül vész el. Olyan eufória, ami után pár órával rosszabbul érzed magad, mint előtte."

A szerelem is elmúlik. Erre mit mondasz?

"De ne vetítsük ki másik kérdésre, ha kérhetem! Ezt esetleg mi ketten megbeszélhetjük privátban, de ennél a kérdésnél, amit én írtam ki, beszéljünk arról, amiről a kérdés szól."

Akkor privátban. A topikon belül pedig teljesítem a kérdésed.

"De egyébként te nem éreztél soha olyat, mikor kiderült, hogy egy csajnak, akibe beleszerettél, van/lett barátja? Én mindig úgy érzem, mintha gyomorszájon vágnának."

Én nem szeretek bele emberekbe csak úgy. Én kitapogatom a helyzetet, mielőtt belesétálok. (Azaz sosem remélek, így sosem esek pofára.) Plusz, nem állok le olyannal, akinek van barátja/barátnője és akarnám, hogy komolyabban legyen közünk egymáshoz. Távolságtartás. Ez a kulcs. Ha kész a terepszemle, és minden klappol, csak akkor lépek.

2014. dec. 7. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!