Szerintetek nem hülyeség fiú és lány között a barátság?
Mint biszexuális nő, soha életemben nem tapasztaltam meg az igaz barátság csodálatos érzését. Az emberekben vagy szexuális örömforrást, vagy a romantikus párkapcsolat lehetőségét keresem, egyéb kapcsolatokat pedig képtelen vagyok létrehozni/ fenntartani. Az életem egy magánnyal, és szexuális vonzalommal kikövezett pokol.
-.-"""
Ugyan már, nonszensz, hogy a férfiak és a nők között nem lehet barátság, már a saját környezetemből is tudnék mondani nem egy példát...
" Mint biszexuális nő, soha életemben nem tapasztaltam meg az igaz barátság csodálatos érzését. Az emberekben vagy szexuális örömforrást, vagy a romantikus párkapcsolat lehetőségét keresem, egyéb kapcsolatokat pedig képtelen vagyok létrehozni/ fenntartani. Az életem egy magánnyal, és szexuális vonzalommal kikövezett pokol. "
körülbeblül.
ez inkább a válaszolók sivár szexmániás 2 bites felfogását és problémamegoldó képesség hiányát jelzi.
Egyáltalán nem hülyeség. Hiszen emberileg kötődhetünk valakihez szexuális vonzódás nélkül is. Sőt, ha nem működik a "kémia" és nincs meg a testi kívánás, attól még emberként lehet nagyon szoros közeli barátság.
Az azonos neműek barátságát sem lengi körül a szexualitás, hiszen nem homár a sok srác, aki együtt lóg stb.
Hogy konkrét példával éljek: nekem van egy nőbarátom. Nem zúgtunk egymásba, hanem úgy kezeljük egymást, mintha testvérek lennénk. Napi többtíz messenger üzenet, heti minimum 2x-3x találkozunk, bulizunk együtt nagyon bizalmas és közeli kapcsolatban állunk anélkül, hogy bármelyikünk szexuálisan vonzódna a másik iránt.
SŐT!!!! Érdekesség, de mivel a fentiek miatt nem vagyunk féltékenyek sem egymásra, simán oda-vissza meg tudjuk beszélni az ilyen csajos-pasis ügyeket. Segítünk egymásnak, hogy egy nő hogy látja - ebben ő segít nekem, én pedig a pasis oldalról mondok el neki mindent, hogy mit tegyen vagy ne tegyen, mert azt a pasi hogy fogja értékelni stb. Nagyon jól kiegészítjük egymást.
Az utolsó előttinek szinte teljesen igaza van.
Viszont pont ezért jó ha egy férfi és egy nő egymásra talál barátság terén. Onnantól a nőnek nem kell mindig a háta mögé nézegetnie, megnyílhat szabadon, nem kell "árulástól" tartania.
Én már nagyon régóta várok ilyen barátságra és most megadatott végre :)
Másoknak, nőknek évek alatt nem adtam ki magam annyira mint ennek a pasinak pár hónap alatt. Megbízok benne és ő is bennem. Ha szüksége van rám ott vagyok. Másoknak tized annyit nem tennék és azt is szájhúzogatva. Neki megteszem mert számít rám. Én is számíthatok rá.
Ha szüksége van rám, az nem azt jelenti, hogy mindenképpen el kell kísérni vásárolni mert egyedül belehalna, hanem ténylegesen valós probléma adódott.
Vannak neki is lelki problémái, el is mondja de mégsem tűnik nyávogásnak. Sokkal több mindenről lehet vele beszélni mint a nőkkel. A nők valahogy megrekednek egy szinten egymás között. Van pár barátnőm, de a közelében nincs az a barátság ennek.
Neki meg lehet mondani mindig őszintén a véleményem vagy akár azt is mondhatom, hogy most nincs kedvem ehhez, ahhoz vagy most azt sem bánnám ha menne, mert fáradt vagyok stb. Egy nőnek mikor lehet ilyet mondani anélkül, hogy kicsit is megsérteném?
Lehet vele hülyéskedni vagy akár gorombábban poénkodni és szintén nincs belőle sértődés.
Egy pasi nem akaszkodik az emberre és ha nemet mondok valamire akkor nem kell azt hallgatni, hogy de jajj légyszi, de mégis, de miért. Nem kell magyarázkodni, háttértörténetet kitalálni, megjátszani magam és azon görcsölni, hogy most megbántottam, rosszul esik neki, mit csináljak. Ő is megteheti ezeket simán és nem veszem a lelkemre. Nincs olyan, hogy upsz kiscsúzott egy kis info rólad aminek nem kellett volna. Nem kell elmondani neki, hogy ezt ne hangoztassa másnak, mert nem fogja. Kérdezhetek, mondhatok bármit, a válasz őszinte lesz és nem az amit hallani akarok.
Olyan mintha nyílt volna egy másik dimenzió ahol nem létezik az intrika :D
25: ez hülyeség, az emberek többsége nemtől függetlenül alkalmatlan barátságra. és amint nincs szüksége segítségre, vetélytársat lát a másikban.
lehet hogy egy nő nem védett meg az ellenséges katonáktól, de nem is gyújtotta fel a házad miközben megerőszakolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!