Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatok egy lányt pl. múzeumba úgy, hogy van neki már pasija?
Figyelt kérdés
Tehát nem randizni akarok vele, csak egyszerűen jól érzem magam vele, és mivel egy szakra járunk, így az érdeklődésünk is hasonló. Mostanában sokszor beszélgetünk, legalábbis ahhoz képest, amennyit én beszélgetni szoktam, mert eléggé antiszoc vagyok.2014. nov. 9. 21:13
1/6 anonim válasza:
Elhívhatod, de lehet, hogy vissza fog utasítani.
2/6 anonim válasza:
Oké, ne kerülgessük a forró kását
El akarod csábítani a jelenlegi barátjától, igaz?
3/6 anonim válasza:
Elhívhatod , ha érdekled úgy is elmegy
4/6 anonim válasza:
Antiszoc az nem az, hogy nem jársz társaságba. Amúgy megkérdezheted nyugodtan, de szerintem próbáld kicsit poénkodva mondani, hogy ne vegye randi meghívásnak. Vagy ki tudja, lehet összejössz vele.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom elcsábítani, nem is lenne rá esélyem.
Az egész abból indult, hogy anyám szerint többet kellene kimozdulnom, és mondta, hogy hívjak el lányt múzeumba, vagy valamilyen kiállításra, szerinte nem kell ahhoz járnunk. Igazából ő az egyetlen akivel tényleg igazán jóban vagyok. De lehet hülyeség az egész.
2014. nov. 9. 21:17
6/6 anonim válasza:
igen, persze.
Nagyon sok lány barátom van, és néha megyünk ide vagy oda. Én nős vagyok, nekik is van pasijuk.
Ettől még lehetünk barátok.
Igaz én gyakorlatilag sosem nyomulok nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!