Szerintetek nem hülyeség fiú és lány között a barátság?
Van fiu-lany baratsag :)
De mi koze van ennek a Lego Star Warshoz? :D
És ezt mire alapozod? Akikkel "jóban vagy" (ez még korántsem barátság), azokat nem is ismered, csak írogattok egymásnak, teljesen más az, ha nap mint nap beszélsz az illetővel, fokozatosan megismered. Létezhet ugyan barátság fiú és lány között, de nagyon könnyen átfordulhat egyoldalú szerelembe, aztán borul a bili.
Hát srácok őszintén nekem már több éve van így lány BARÁTOM és nincs is köztünk több, ja és nem is egy ilyen van. Csak annyi hogy ne legyetek olyan szerencsétlenek hogy farokkal gondolkoztok. Ennyi...
16/f
Miért gondolkoznék farokkal? Nem csak megdugni akarom. Dugni sok csajt megdugnék, de ettől még nem leszek beléjük szerelmes.
Amúgy meg nem keverjük azt össze, hogy valaki jóban van a másikkal, az attól még nem barátság, én is sok csajjal jóban vagyok, de nem tekintem őket a barátaimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!