Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek nem hülyeség fiú...

Szerintetek nem hülyeség fiú és lány között a barátság?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy oké, hogy jóban vannak, de a barátság elég mély érzés. Először kerültem igen közel baráti téren egy lányhoz, és úgy érzem, ha nem lenne a pasija, és nem éreznék még mindig valamit egy másik lány iránt, simán beleszeretnék. De így is elég zavaros a dolog. Szerintem észre is vette, és lehet, hogy ez elronthatja az egészet, mármint a barátságot.

2014. nov. 30. 00:24
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Nekem sikerült fenntartanom ilyen barátságot, de csak úgy, hogy ritkán találkozunk. Ha minden nap látnám, biztos könnyen átesnék a ló túloldalára, de így "nincs időm" beleszeretni. Szerencsére mindig távolságtartó voltam, nem is esik nehezemre, a sereg pedig nagyon ügyesen intézi nekem a programokat ahhoz, hogy ne sűrűn tudjunk találkozni.
2014. nov. 30. 02:09
 12/28 anonim ***** válasza:

barátság aznos neműek közt sem igazán létezik, tehát a kérdés értelmetlen.

amúgy is értelmetlen, mert enm kérdeztél semmit.

ha azt kérdezed hogy továbbra is próbáld e fenntartani ezt, akkor azt mondom meg lehet próbálni, de csak akkor működik ha a 2 fél valóban nem vonzódik egymáshoz olyan formában amit akármelyi kfél nem akar.

2014. nov. 30. 11:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a fiú-lány barátságban:/ valamelyik úgyis beleszeret a másikba.
2014. nov. 30. 11:59
 14/28 anonim válasza:
Az én tapasztalatom h nincs fiú és lány között csak barátság. vagy egymásba szeretnek, vagy egy idő múlva már nem is beszéltek, vagy ösze vesztek.
2014. nov. 30. 12:24
 15/28 anonim ***** válasza:
Nő és Férfi közt sosem lehet csak önmagában barátság. Én már 5 éves kis koromban is teljesen máshogy éreztem magam egy lány társaságában mint a fiú barátaim közt. Ha persze egyáltalán nincs vonzalom akkor esetleg tisztelet, hála, de a barátság nem egy könnyen szerezhető dolog ahogy sokan azt gondolják.
2014. nov. 30. 14:37
 16/28 anonim ***** válasza:
most végiggondoltam de minden fiú akivel valaha nagyon jóban voltunk, egyikőnk többet akart
2014. nov. 30. 15:46
 17/28 anonim ***** válasza:

" Az én tapasztalatom h nincs fiú és lány között csak barátság. vagy egymásba szeretnek, vagy egy idő múlva már nem is beszéltek, vagy ösze vesztek."

pontosan ezért nincs fiúk közt sem barátság. eltelik 5-10 év és már elfelejtettétek egymást, vagy összebalhéztatok és kerülöd, stb.

és ha 2 olyan fél aki soha nem szeret bele senkibe? "barátság extrákkal"?

nem az a lényeg hogy másképp érzi magát az ember stb, hanem hogy mennyire vagytok képesek a konfliktus megoldására. akár szeret vagy gyűlöl, ha enm tudjátok tisztázni a helyzetet, akkor mindegy milyen nemű, miylen magas, korú, bőrszínű...

mellesleg attól hogy azt hiszitek hogy a homo és biszexualitás ritka dolog, még az azonos nemű barát is lehet titkos szerelmes...

2014. nov. 30. 17:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Fiú lány között esetleg haverság van.Ha valakinek a barátja vagy azért az jóval belsőségesebb mint a haverság.Egy idő után többet fog érezni valamelyikük.
2014. nov. 30. 20:06
 19/28 AncsiXO válasza:
Szerintem is van. Bár lehe hogy később mindekttő fék máshogy érez. Nekem is van fiú barátom aki szinte az egyik legjobb barátom de sajnos már ő mást érez mint barátság. De kiskorban (8-9-10-11-12 éves korban) inkább elképzeljető. De szerintem abszolút lehet :)
2014. nov. 30. 21:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Van! :)

Miért ne lenne, ha két olyan személy ismeri meg egymást, akik külsőre, vagy valamilyen oknál fogva nem jönnek be egymásnak... !?

2014. nov. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!