Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lesznek ismerősökből a...

Hogyan lesznek ismerősökből a barátok?

Figyelt kérdés

próbálok mindenkivel programokat szervezni, egyfolytában, és néha össze is jön.. keresem az embereket, de minden hiába... engem sohase senki se, nem érdeklem senkit, a találkozók is bénák :( mert ott is... amíg kettesben vagyunk, addig tökjó minden találkozó, de amint jön valaki, máris háttérbe szorulok :/

megnyílok, mesélek magamról, de nekem nem nyílik így meg senki :/ el vannak zárkózva tőlem

2014. nov. 29. 22:43
 1/2 anonim válasza:

Ez egy nagyon tökéletes kérdés.Hány éves vagy?

Szerintem mára már mindenkinek van egy kialakult baráti köre,és ha új embereket is ismernek meg,nem úgy lesz minden,mint a középiskola első napján,hogy mindenki nyitott és keresi a hozzávaló embereket.Valószínűleg az lehet,hogy mindkettőtöket érdekel valami (film,koncert vagy valami) addig örül neked,hogy milyen jó,hogy "még egy hozzám hasonló ember",beszélgettek,megismeritek a másikat,de amint találkozik azokkal az emberekkel,akik több éve a barátai,mindjárt ők kerülnek előtérbe.Ez mindig így szokott lenni,persze beszélget veled is,ha már ott vagy,de ami a barátságot illeti,az nem lesz,csak annyi,hogy "Jó volt azért ez a program" és akkor ennyi.

Rátapintottam a lényegre?

2014. nov. 30. 00:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem, nagyon nem :DDD

Új társaság vagyunk, most kezdtük az egyetemet :)

2014. nov. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!