Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetünk barátok? Ha.

Lehetünk barátok? Ha.

Figyelt kérdés

Van egy srác (aki az osztálytársam) és még a múlt évben bepróbálkozott nálam.Én gyorsan lerendeztem...nem tetszett nekem, meg is mondtam neki. Mostanában egyre többet beszélgetünk. (Még mindig nem jön be de) szeretném ha barátok lehetnénk, mert jó beszélni vele, birom a humorát stb. :D Értitek :D Viszont neki nincs 1 lány barátja se és attól félek, hogy félreérti, ha "közeledek felé" . Ezt nagyon nem szeretném, mert az osztálytársak már így is mindig össze akarnak hozni minket....

Szval szerintetek lenne esélyem egy normális barátságra vagy inkább hagyjam?

2014. okt. 14. 06:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ő (nagy valószínűséggel) mindig többet fog akarni a barátságnál. Ezért még abba is bele fog menni, hogy barátok legyetek, "majd kialakul" alapon.
2014. okt. 14. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem beszéled meg vele mindezt, amit itt leírtál?
2014. okt. 14. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
ja, ne kábítsd már szegény srácot, inkább hagyd a fenébe és majd elfelejt, ha te csak barátnak használod akkor kihasználod, neked jó, neki is jó, de közben mégsem, mert végig azt fogja várni, hogy mikor lesz már több barátságnál.., aztán te megint megmondod neki, hogy többet nem akarsz, ő megbántódik, te összetörted a szívét, plusz a barátságotok is megszakad ! ( taps )
2014. okt. 14. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta egyébként megnéztünk egy röpimeccset mint barátok, és egyáltalán nem volt kellemetlen helyzet. Jól elvoltunk :) Azt hiszem, hogy egy kicsit túlgondoltam a helyzetet :D Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok :) köszi a válaszokat :)
2014. okt. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!