Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok lehetünk még ezek után?

Barátok lehetünk még ezek után?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy fiúval egyszer véletlenül neki mentem a buszon. Elnézést kértem meg minden. Bemutatkozott beszélgettünk, nagyon kedves volt,aranyos,helyes. Mikor le szálltunk a buszról elhívott mekizni :D elmentem. Beszélgettünk. És megtetszett. Közösségin bejelölt. Kiderült hogy van egy ikertesója.:D 1hónap múlva a buszon álltam, és a kp-ban mikor szálltam volna le ott jött mellettem,köszönt, puszit adott, és megláttam egy tényleg szép,gyönyörű lány /kb mint Barbie/ a buszmegállóban, igen,igen ő a barátnője. hülyén éreztem magamat, megkérdezte hogy elmegyünk-e így 3-asban moziba természetesen nem-et mondtam.Ez előtt hetente járkáltunk mindenfelé. Mindennap beszéltünk telefonon,viberen,fb,twitterensms, stb..

A bartánpje találkozás után furán érzem magamat mivel én azt hittem nincs barátnője soha nem beszélt róla, és nem is volt téma róla, csak egyszer kérdezte meg tőlem hogy van-e valakim és mondtam neki hogy nincs. Így vissza nézve kár hogy én nem kérdeztem rá:| sokszor találkoztunk, számomra már félre érthető volt. Sokszor eljött a meccsreimre is. (:$) Én már többet éreztem iránta. de mikor láttam a barátnőjével(?) előttem enyelegni, már nem érzek iránta olyanokat mint eddig. Tisztázzam vele a dolgokat? Vagy hagyjam ezt az egészet? Lehetünk még barátok?

én 15/l ő 15/f

2013. aug. 8. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen tisztázni? Ha szemmel láthatóan boldog a barátnőjével és nem is utalt arra egyértelműen, hogy veled szeretné folytatni, akkor nem tudom mit akarsz, mert szerintem nem vagy olyan, hogy szándékosan belerondíts a kapcsolatába. Barátok lehettek ettől függetlenül, nincs semmi akadálya, de ha úgy érzed, hogy többet éreznél iránta, akár idővel is, nem csak most, akkor jobb lenne neked is és neki(k) is, ha kilépsz az életükből.
2013. aug. 8. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
ugyan már legyetek barátok eddig is jól kijöttetek majd megtalálod te is az igazit .
2013. aug. 8. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. aug. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!