Barátok lehetünk még ezek után?
Találkoztam egy fiúval egyszer véletlenül neki mentem a buszon. Elnézést kértem meg minden. Bemutatkozott beszélgettünk, nagyon kedves volt,aranyos,helyes. Mikor le szálltunk a buszról elhívott mekizni :D elmentem. Beszélgettünk. És megtetszett. Közösségin bejelölt. Kiderült hogy van egy ikertesója.:D 1hónap múlva a buszon álltam, és a kp-ban mikor szálltam volna le ott jött mellettem,köszönt, puszit adott, és megláttam egy tényleg szép,gyönyörű lány /kb mint Barbie/ a buszmegállóban, igen,igen ő a barátnője. hülyén éreztem magamat, megkérdezte hogy elmegyünk-e így 3-asban moziba természetesen nem-et mondtam.Ez előtt hetente járkáltunk mindenfelé. Mindennap beszéltünk telefonon,viberen,fb,twitterensms, stb..
A bartánpje találkozás után furán érzem magamat mivel én azt hittem nincs barátnője soha nem beszélt róla, és nem is volt téma róla, csak egyszer kérdezte meg tőlem hogy van-e valakim és mondtam neki hogy nincs. Így vissza nézve kár hogy én nem kérdeztem rá:| sokszor találkoztunk, számomra már félre érthető volt. Sokszor eljött a meccsreimre is. (:$) Én már többet éreztem iránta. de mikor láttam a barátnőjével(?) előttem enyelegni, már nem érzek iránta olyanokat mint eddig. Tisztázzam vele a dolgokat? Vagy hagyjam ezt az egészet? Lehetünk még barátok?
én 15/l ő 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!