Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után még lehetünk barátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mi a barátommal 8. év elején jöttünk rá, hogy szeretjük egymást, majdnem össze is jöttünk, de kettő csaj bekavart :/ ezek után hónapokig nem beszéltünk, bár láttam rajta, hogy még mindig érez irántam valamit... téli szünet után megvárt órák után és beszélgettünk, akkor nagyon jó barátság alakult ki közöttünk, bár én többet éreztem. 2 hónapon keresztül találkozgattunk így suli után. De az egyik találkánknál egyszer csak megölelt, és megcsókolt. ezek után 5 hónapig voltunk együtt, utána szétmentünk, majd 8 hónapig még csak nem is beszéltünk. De megint megkeresett, aminek én nagyon örültem, mert még mindig szerettem. Úgy volt, hogy megpróbáljuk folytatni a dolgot, de ez nemigazán jött össze, állandóan veszekedtünk, erre mondtam, hogy legyünk csak barátok. Szerintetek ez menni fog? 16/L2013. júl. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!