Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetünk még barátok?
Figyelt kérdés
2 éve barátkoztunk össze egy fiúval.Eleinte nagyon jó barátok voltunk.Aztán elcsattant egy csók és majdnem lefeküdtünk egymással,de nem akartuk elrontani a barátságot.Utána összevesztünk és egy évig nem beszéltünk.Most viszont újra beszélgetünk és megbeszéltük a régi dolgokat.Megegyeztünk hogy még egyszer nem lenne olyan mint régen. Neki barátnője van,nekem barátom. Szerintetek lehetünk megint barátok??Van rá esély hogy ugyanolyan jóba legyünk mint rég??2013. ápr. 11. 08:12
1/5 anonim válasza:
Én mindig is úgy gondoltam, hogy fiú és lány között, nincs puszta barátság ..., (itt a példa), de meg lehet próbálni, esély viszont nem sok van rá ...!
2/5 anonim válasza:
valameikőtök egy idő után mindíg többet fog érezni!
velem is volt ilyen,de aztán kivertem a felyemből h lány barátba nem habarodhatok bele!
3/5 anonim válasza:
Nem, ebből már nem, mert a szikra ott van mindkettőtökben egymás iránt.
4/5 anonim válasza:
Lehetek barátok, de már nem lesz olyan mint "régen".
17f
5/5 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátaim mind fiúk, de soha egyikükkel nem volt szó többről. A ti esetetekben nem hiszem, hogy lehet olyan, mint régen.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!