Ha a gimi első évében nem lettünk barátok már nem is lehetünk?
Tavaly mentem gimibe és néhány régebbi osztálytársamma. Az egyikük szintén kolis lett és egy szobába kerültünk 2 másik lánnyal, akikkel egy városban élünk. A volt osztálytársam és a 2 másik lány közt megromlott a viszony és én melléjük álltam (mármint akiket nem ismertem előtte). Kikerült a szobából és jött egy új lány. Hetek óta éreztem, hogy már nem stimmel a kapcsolatunkkal valami, és ez be is igazolódott. Kidobtak a szobából egy újabb csaj miatt. Szerencsére a másik osztályból 3 lánnyal jóban voltunk és ők befogadtak. De az elköltözésem után jöttem rá, hogy az osztályból igazábó senkivel nem vagyok valami nagy barátságban. Sőt a régi osztályommal is megszakadt a kapcsolat. A 3 lány akivel jóban vagyok nagyon messze lakik. Itt a nyár és egyedül vagyok.
16/L
dehogynem lehettek.
most leszek masodikos, elsoben sok olyan osztalytarsam volt akikkel ev elejen alig beszeltunk, aztan evvege fele baratkoztunk ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!