Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátságot tönkre tehet a pénz?

Barátságot tönkre tehet a pénz?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmtől kértem még kölcsönt 4 hónapja. 15 ezer ft-ot. Megbeszéltem vele, hogy ezt ma holnap nem tudom megadni. Ő mondta nekem, hogy havi 300 nettó a bevétele, nem vágja földhöz a pénz. Pár hete, mondta, hogy nembánná ha már megadnám a pénzét, mondtam, hogy hónap vége van, majd fizukor. Most lett egy hírtelen nagy kiadásom, nem tudtam oda adni egy összegben. Ma egyfolytában írt sms-t, hogy nem érdekli, de holnapra meglegyen. Holnap az anyját küldi a munkahelyemre, és jelentet rendez. Mondtam, hogy 5000 Ft-ot tudok csak adni, a többi a köv.hónapban. Ez a dolog egyáltalán miért tartozik az anyjára. Felnőtt emberek vagyunk. Az anyja miért akarja belekeverni a főnökömet?
2014. nov. 5. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van egy csomó képzés amit ha elvégzel rogton lesz melod. De tenyleg rogton. Mindez azert, mert az emberek nem jarnak nyitott szemmel, es paraznak 60 ezret befektetni valamibe, inkabb megvesznek egy nahyobb tevet annyiert... Konkretan a mi cegunknel volt olyan, hogy meg a kepzest is meghiteleztek. Egyebkent meg max par nap ezt ledolgozni. Irj privit par adatoddal, hogy mit tudhatok rolad es adok egy par tuti tippet.
2014. nov. 5. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gáz. Én tavasszal adtam kölcsön barátnőmnek 50000 Ft-ot, mert diákhitelt akart felvenni. Most végzett, akkor még nem dolgozott, de felkérték koszorúslánynak, kellett ruhára, nászajándékra, stb., a szülei nem tudtak neki adni. Én már dolgozom, adtam. Augusztus óta dolgozik, albérletben lakik. Októberben mondtam neki, hogy örülnék, ha a kölcsön felét novemberben, a másik felét pedig karácsony előtt vissza tudná adni. Az első felét visszaadta és biztos vagyok benne, hogy a másikkal sem lesz gond. Neki fontos volt, hogy ne tartozzon, de ha mondta volna, hogy sok kauciót kellett kifizetnie, vagy akármi, mondtam volna, hogy akkor legyen csak 10 e, amit visszaad, a többit pedig apránként. Az biztos, hogy nem zaklatnám, pedig én csak 90-et keresek. 26N
2014. nov. 6. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez elég kellemetlen. 4 hónap alatt a 15ezerből nem adtál még vissza semmit. Aztán ő meg 15 ezerért ilyen szinten csesztet + még az anyja is... Eléggé elb#szott egy kapcsolat ez.
2014. nov. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!