Barátságot tönkre tehet a pénz?
Hát nem tudom miért osztotta meg ezt az anyjával több mint valószínű,hogy az anyuci adja alá a lovat.
Én adtam már kölcsön nem kevés pénzt a legjobb barátnőmnek és sose mondtam meg anyának. Sajnos volt,hogy hazudnom kellett ez miatt,de kegyes hazugság volt.
Barátnőm akkor nem dolgozott és szüksége volt összegekre.De azóta kb kétszeresen vissza adta azt pénzt.Nem összegben,hanem mindig állja az uti ktg-met amikor hozzá megyek,mindig megyünk kávézni,kajálni,vásárolni,mozizni. De már tényleg kb 2x-3x osát vissza adta így annak a pénznek amit adtam neki. Amikor van pénz nálam akkor se engedi,hogy én fizessek mindig mondja amiért kihúztam a szarból.Azóta nem sajnálja rám a pénzt.
Persze a napokban én fizettem a kajáját pont nem volt nála.
Úgy,hogy nálunk szerencsére ez a pénzes ügy jól működik.
Nyilván ehhez tényleg két olyan ember kell mint mi :D Na és mi ebben az egyben hasonlítunk a legjobban barátnőmmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!