Ti megtanulnátok vietnámiul csak azért, hogy a neten barátságot tudjatok kötni egy viet lánnyal?
Figyelt kérdés
Angolul nem tud, kínaiul se, pedig az még talán menne.2014. okt. 31. 14:34
2/8 anonim válasza:
Na, nehogy azt hidd, hogy az olyan konnyen megy. Nem fogod megtanulni par honap alatt, nem fogsz tudni chattelni. Amjgy miert ne tanulnad? Masik nyelv csak haszon, mindegy melyik.
3/8 anonim válasza:
Csak nyerhetsz a nyelvtanulással.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt tudom, hogy nem fog olyan könnyen menni... :)
2014. okt. 31. 15:02
5/8 anonim válasza:
Én nem. Egyedül csak angolt tanulnék emiatt, de még max. a német mást nem.
De ez én vagyok, ha akarod tanuld.
8/8 anonim válasza:
LoL. Angolul manapság illik tudni. Az illiken van a hangsuly. Nem mindig haszon a nyelvtanulás. Abban az esetben haszon, ha megtérül a befektetett tobb 100, esetleg 1000 ora. Ha szerinted a lany miatt erdemes akkor tanulj, ha nem, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!