Hatalmas hülyeséget csináltam! Megfog nekem valamikor bocsájtani?
Figyelt kérdés
Van egy fiú és tetszik nekem és én is neki ezt ő mondta. Múltkor miután találkoztunk azt írtam az egyik haverjának, hogy a fiúnak milyen b*zis a hangja és ő meg elmondta a fiúnak. Másnap ráírtam és ő azt mondta, hogy tudja, hogy mit mondtam a hangjára és én mondtam neki, hogy ne haragudjon és csak viccből mondtam, ő pedig azt mondta hogy nem haragszik. Azóta sem ír, de nekem hiányzik és rosszul esik hogy megbántottam. Mit csináljak? Írjak neki vagy hagyjam békén? Meg fog bocsájtani?2014. nov. 4. 18:14
1/1 anonim válasza:
mond el neki , hogy még ide is kiraktad a kérdésed annyira megbántad , és tanácstalan van hogy mit csinálj , és nagyon szeretnéd ha megbocsájtana , amúgy meg ha azt mondta hogy nem haragszik és mégis akkor már ő a ludas, hisz te már 1x bocsánatot kértél , ő akkor már NE hazudja azt hogy megbocsájtott , ha mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!