Hogy kéne elmondanom a barátomnak, hogy elfogjuk bocsájtani a nagymamáját?
Ez úgy történt, hogy a mostani bejárónőnk családi problémák miatt el kellett költöznie, ismeretlen időre. Én apukámmal szoktam lenni általában, nővérem segít ha kell a bejárónőnek, de egyedül nem tudja az egész házat kitakarítani, így kellett egy új bejárónő... A barátom nagymamájának meg épp pénz kell, így rákérdezett, hogy dolgozhat-e nálunk a nagyanyja. Mondtam neki, hogy megkérdezem a szüleimet, meg is tettem, és mivel nagyon nem akarnak másik bejárónő után kutatni, így rábólintottak.
1 hónap telt el, és a nagyanyja szinte SEMMIT nem csinál jól, elmagyaráztuk neki, hogy mit-hogy kell csinálni, de nem úgy csinálja, ahogy mi elvárnánk, és nem fogjuk azért a semmit fizetni.
A kérdésem: Hogy közöljem a hírt a barátomnak? Tőlem kell megtudnia, nincs bűntudatom, de finoman kell közölnöm vele, de nem tudom, hogyan.
Értem.
"Szia! A nagymamádat elfogjuk bocsájtani, mivel nem végzi úgy a munkáját, ahogy a mi elvárásunknak megfelelő lenne..."
Tulajdonképpen így nem azt mondom, hogy a nagyanyja nem tud normálisan takarítani?... Nem kértünk sokat tőle, de attól függetlenül, akkor se végezte jól a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!