Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba itt, erről az oldalról. Korai lenne elmondanom neki?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kicsit messze lakik tőlem, és látunk rá esélyt, hogy találkozzunk... viszont már régóta beszélgetünk, és úgy érzem beleszerettem. Bevalljam neki, vagy ez túl ciki lenne, legalábbis ilyen korán... nem akarom elüldözni, vagy hogy azt gondolja, hogy rátapadok. Mit csináljak? :( tanácsokat várok.2013. jún. 9. 21:33
2/14 Pain for Pleasure válasza:
Először találkozzzatok, utána jöhet a vallomás :)
3/14 anonim válasza:
Én is belédszerettem, nem ciki. Gyere skypera :D
4/14 anonim válasza:
Ne pont erre az oldalra írd ki a kérdést!
6/14 A kérdező kommentje:
nem mondom el a nevét :)
de akkor még is hol kérjek tanácsot, ha nem itt?
2013. jún. 9. 21:37
7/14 anonim válasza:
Barátok?
Egyébként ne mondd el. Ha úgy alakul rájön.
8/14 anonim válasza:
végülis utalhatsz rá neki finoman, elüldözni nem fogod , legrosszabb esetben is a baráti/beszélőviszony megmarad. de azért ne támadd le
9/14 anonim válasza:
Beszéld meg vele és találkozzatok :)
10/14 anonim válasza:
Felhozod a találkozást és megmondod neki személyesen.Veszteni valód nincs,ha nem is jön össze,legalább le tudod zárni magadban.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!