Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe?
Beleszerettél.
Maradj a szeretőddel, csináld végig a válást, nézd végig, ahogy a gyerekeid összeomlanak, és jönnek majd tizennyolc évesen kiírni a kérdéseket ide, hogy: "Nektek is széthullott a családotok felnőtt korotokra?", és hátrányban vannak a többiekkel szemben anyagilag is, mert te az új lakásból, a frissen született kistesó mellől nem tudod őket úgy támogatni, ahogy eddig.
Az alapprobléma az egyébként, hogy azt írod, sose voltál szerelmes. Kérdés akkor, hogy minek mentél hozzá a férjedhez, de ha ennyi eszed van, hogy nem vártad meg az "igazit", akkor most igya mindenki a levét, miközben te a fellegek fölött repülsz, mert a "szerelem szép dolog". Hát hajrá.
Sajnos a hülyeségen nem lehet segíteni, te pedig ebben szenvedsz. A férjedhez nem kellett volna hozzámenned, nem igaz...? Egyébként szép is az a szerelem, ami egy év szex után alakul ki... Jó komoly lehet :D Inkább az izgalomba vagy szerelmes, nem igaz? :D
A párom iránt a lehető legtöbbet éreztem, amit akkor képes voltam. Nem voltak álmatlan éjszakák, étvágytalan nappalok, órákig bámulás a semmibe, én ezt akkor elfogadtam, gondoltam túl racionális vagyok az ilyen érzésekhez, a párom jó ember, jó kis páros leszünk együtt. Egyébként is, a szerelem elmúlik, mondják sokan.
Igen, a szeretőmnek évek óta tartó párkapcsolata van, ami felületes, nem élnek együtt, nincs közös gyerekük.
Tudom, hogy a gyerekeim élete a legfontosabb. Tudom.
A többi kérdésre is válaszolok:
A párommal a kapcsolatunk nem rossz, úgy értem nincs hangos szó, veszekedés, együtt neveljük a gyerekeket. De nincs intimitás, nincsenek kis titkok, érzelmes beszélgetések, szex pedig nagyon ritkán van. Körülbelül úgy élünk, mint a gyermekeket nevelő két felnőtt, akik barátok. Most perpillanat úgy érzem, nincs mit menteni a kapcsolatunkon, mert nincs is kapcsolatunk. Furcsa érzés. Régebben sokszor beszéltem vele erről, ő nem látta a kapcsolatunkat problémásnak. Ma már nem teszek semmit, hogy jobb legyen, ez az igazság.
"Sosem voltál szerelmes? Ezek szerint a férjedhez nem szerelemből mentél hozzá?"
A társkereső oldalak tele vannak olyan 1-2-3 gyerekes anyukákkal, akik 15-20 év házasság után jönnek rá, hogy az életük borzalmas, unalmas és sosem voltak még szerelmesek. Ilyen az amikor társadalmi elvárásoknak felel meg valaki a sajátjai helyett és egy fél élet után jön rá. Nem kéne meglepődni, hogy van ilyen. Sajnos egyáltalán nem ritka. Ja és igen jellemző az is, hogy ilyen helyzetben a férjek már hosszú évek óta mást részesítenek "örömökben" a feleség helyett. Még is a feleséget ítélik el ha ő is bevállal kapcsolatot. Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!