Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe?
Figyelt kérdés
Megőrülök. 2 gyerekes családanya vagyok. Egy éve van szeretőm-a férjem nem szexel velem-és pár hete ráeszméltem, hogy szerelmes lettem. Már nem a szexet várom, hanem Őt, a pillantását, az ölelését, a szavait. Ha két napig nem beszélünk, félőrült vagyok. Nem tudok rendesen koncentrálni, a háztartási teendőimet elhanyagolom, a gyerekekkel mikor játszom, nem tudom átadni magam, mert Ő jár a fejemben. Borzasztó. Még sosem voltam szerelmes, és nem számítottam rá, hogy valaha leszek, nem tudtam, hogy ennek ilyen ereje van. Szakítottam már párszor, de Ő mindig visszatalált hozzám. Végleg lezárnám a kapcsolatot, de ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha ő az igazi és elveszítem... Tudom, mit gondoltok, én sem lennék jó véleménnyel magamról. Mit tegyek? (Sejtem, hogy nem fogjátok megoldani az életemet, csak beszélgetni szeretnék erről az érzelmi viharról ami bennem dúl.)2013. jún. 7. 11:57
21/25 anonim válasza:
szerintem a szex miatt jön vissza,
amúgy a gyerekek kis emberek, hiába gondoljuk, de ők megérzik nincs rendben minden, ez amit látnak elvagytok, de ami nincs, a közelség, intimitás, ettől más egy igazi kapcsolat, szóval lehet ez az együtt élést választani, de ez előbb utóbb úgyis borul, tapasztalatból mondom N
22/25 anonim válasza:
Hanynom kell az ilyen emberektol...
23/25 Kata7230 válasza:
Kedves kérdező azóta eltelt pár év hogyan alakultak a dolgaitok a férjeddel és a szeretőddel?
24/25 anonim válasza:
Két gyermek,akik csak úgy jöttek attól, akiben nem is voltál szerelmes. Annyira nem érzi át a súlyát a felelőségét, más embernek az érzését. Ez után jön az, hogy a gyerekekre ráerőlteti az új apát. Az esetek zömében teljesen feleslegesnek tartja a gyerekek érzését is. Átérzi ennek jelentőségét, vagy ez huszadrangú?
25/25 anonim válasza:
Szerintem nem jobb maradni egy kapcsolatban ami sokadjara probalva sem mukodik. Lehet ezt hogy a gyerek miatt de inkabb legyen ket boldog es kiegyensulyozott szulo mint ket egymassal elo de boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!