Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe?
Utalgat rá, hogy lehetne több, de úgy érzem, 2 gyerekkel én felvállalhatatlan vagyok. Így mindig el is mondom neki, hogy a férjemet nem hagyom el.
Nem, ez nem fellángolás, ez már annál több. Kizárt dolognak tartom, hogy Ő kilépjen az életemből teljesen. Nem tudom mihez hasonlítani az érzést. Vagy ezt mindig így érzi az ember, ha szerelmes?
1 -Ugye tudod, hogy a szerelem sem tart örökké? Pár év múlva, ha felszáll a rózsaszín köd, mi marad? Egy ember, akivel még nem laktál együtt, nem tudod, milyen mellette az élet, nem tudod, milyen mostohaapja lesz a gyerekeidnek, azt viszont tudhatod, hogy az ellaposodott kapcsolatból nem lép ki, hanem félredug...
2 -Nem akarnám elrontani az örömödet, de hülye lenne elfogadni a szakítás-kísérleteidet. Jelenleg egyszerre két dugóspajtása is van, de egyikkel sem él együtt, ergo egyiket sem kell eltartania, nem kell alkalmazkodnia hozzá(tok). Te ideális kúróspartner vagy, mert férjed, gyerekeid vannak, tehát nem fordulhat elő, hogy elkezdesz követelőzni, hogy többet akarsz, ráadásul messze laksz tőlük, így kisebb a lebukás veszélye.
Én azt hiszem, hogy ha te szerelmet vallanál, hát igencsak meglepődnél a reagálásán...
15-igenigen, nem haragszom, én is végiggondoltam ezeket a dolgokat.
Szerelmet vallottam, pár napja, nem lepődtem meg a válaszán, mert számítottam rá, hogy ő nem szerelmes. Azt mondta, hogy a szerelemhez neki több együtt töltött idő kell, ha többet találkoznánk, biztosan vége lenne, mint a botnak. Egyébként nagyon őszintén lehet vele beszélgetni érzésekről is, ezt is szeretem benne. Ő meglepődött azon, hogy én szerelmes vagyok egyébként, azt mondta, hogy furcsállja, hogy ilyen keveset találkozunk, mégis szerelmes lettem. Én is furcsállom. :) Bár mondom, nem most ismertük meg egymást, régóta ismerem, és régen is volt köztünk kapcsolat.
Köszönöm, mindenféle választ szívesen olvasok! :)
Igen, nagyon tapasztalt vagyok a szexben és megegyezik az ízlésünk, ezért nehéz eldönteni, hogy hozzám jön mindig vissza, vagy a jó szexhez.
Mindenesetre most kivárok, hisz ha mégis Ő az igazi, akkor végül úgyis egymás mellett kötünk ki. :)
Csak az érzéseimet kellene kordában tartanom, hogy ne folyton ő járjon az eszemben. De ez nagyon nehéz.
kösd le magad valamivel.
sztem sanazos,h a jó szexet és a gondtalan időtöltés miatt megy hozzád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!