Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelt kérdés
Megőrülök. 2 gyerekes családanya vagyok. Egy éve van szeretőm-a férjem nem szexel velem-és pár hete ráeszméltem, hogy szerelmes lettem. Már nem a szexet várom, hanem Őt, a pillantását, az ölelését, a szavait. Ha két napig nem beszélünk, félőrült vagyok. Nem tudok rendesen koncentrálni, a háztartási teendőimet elhanyagolom, a gyerekekkel mikor játszom, nem tudom átadni magam, mert Ő jár a fejemben. Borzasztó. Még sosem voltam szerelmes, és nem számítottam rá, hogy valaha leszek, nem tudtam, hogy ennek ilyen ereje van. Szakítottam már párszor, de Ő mindig visszatalált hozzám. Végleg lezárnám a kapcsolatot, de ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha ő az igazi és elveszítem... Tudom, mit gondoltok, én sem lennék jó véleménnyel magamról. Mit tegyek? (Sejtem, hogy nem fogjátok megoldani az életemet, csak beszélgetni szeretnék erről az érzelmi viharról ami bennem dúl.)

2013. jún. 7. 11:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Volt egy időszak, amikor mi is úgy éreztük, hogy csak úgy vagyunk egymás mellett. amikor egy harmadig "bepofátlakodott" az életünkbe, akkor döbbentünk rá, hogy nem tudnánk meglenni egymás nélkül. Elkezdtünk többet törődni egymással és újra egymásra találtunk. Azt írtad, hogy a szeretőd bevallotta, hogy nála nem alakult ki szerelem. Szóval lehet ,hogy neki ez most így jó és kényelmes, lehet, hogy nem is akar többet, különben már utalt volna rá. Most amit érzel, nem lehet ellene tenni, de azért vigyázz ,hogy ne hozz meggondolatlan döntést. Ritkán találkoztok, persze, hogy érdekesebb, mint a megszokott. A férjed azért hiszi, hogy minden rendben van, mert elkényelmesedett és nem is tudja, hogy kellene tennie valamit érted. Lehet, ha megtudná, hogy ilyen érzelmi vihar van nálad, egyből kepesztene és ha megváltozna, bele szeretnél :-)
2013. jún. 7. 12:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Utalgat rá, hogy lehetne több, de úgy érzem, 2 gyerekkel én felvállalhatatlan vagyok. Így mindig el is mondom neki, hogy a férjemet nem hagyom el.

Nem, ez nem fellángolás, ez már annál több. Kizárt dolognak tartom, hogy Ő kilépjen az életemből teljesen. Nem tudom mihez hasonlítani az érzést. Vagy ezt mindig így érzi az ember, ha szerelmes?

2013. jún. 7. 12:50
 13/25 ivilicious ***** válasza:
szerintem ő az igazi, hagyd el a férjed,már az elején rá kellett volna jönnöd,h nem ő az igazi,ha ilyenek maitt lemondja a randikat....ő az igazi és visszatalálsz hozzá!:)
2013. jún. 7. 12:51
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez szép romantikus történet lenne. De mi van akkor, ha Ő nem tud felvállalni a gyerekekkel? Vagy nem is akar. Látta már a gyerekeket, játszott is velük édesen, de az semmi ahhoz képest, hogy ha megpróbálnánk együtt, nem csak egymáshoz kéne csiszolódnunk, hanem neki a gyerekekhez is. És hát a gyerekeket elszakítanám az apjuktól, mekkora felelősség egy ilyen döntést meghozni! Hisz nem rossz ember, szereti őket, nem agresszív, biztos jövőjük van mellette, ha együtt maradunk. Nincs jogom 3 ember életét megnehezíteni azért, hogy boldog legyek. Nem igaz?
2013. jún. 7. 12:59
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

1 -Ugye tudod, hogy a szerelem sem tart örökké? Pár év múlva, ha felszáll a rózsaszín köd, mi marad? Egy ember, akivel még nem laktál együtt, nem tudod, milyen mellette az élet, nem tudod, milyen mostohaapja lesz a gyerekeidnek, azt viszont tudhatod, hogy az ellaposodott kapcsolatból nem lép ki, hanem félredug...

2 -Nem akarnám elrontani az örömödet, de hülye lenne elfogadni a szakítás-kísérleteidet. Jelenleg egyszerre két dugóspajtása is van, de egyikkel sem él együtt, ergo egyiket sem kell eltartania, nem kell alkalmazkodnia hozzá(tok). Te ideális kúróspartner vagy, mert férjed, gyerekeid vannak, tehát nem fordulhat elő, hogy elkezdesz követelőzni, hogy többet akarsz, ráadásul messze laksz tőlük, így kisebb a lebukás veszélye.

Én azt hiszem, hogy ha te szerelmet vallanál, hát igencsak meglepődnél a reagálásán...

2013. jún. 7. 13:03
 16/25 A kérdező kommentje:

15-igenigen, nem haragszom, én is végiggondoltam ezeket a dolgokat.

Szerelmet vallottam, pár napja, nem lepődtem meg a válaszán, mert számítottam rá, hogy ő nem szerelmes. Azt mondta, hogy a szerelemhez neki több együtt töltött idő kell, ha többet találkoznánk, biztosan vége lenne, mint a botnak. Egyébként nagyon őszintén lehet vele beszélgetni érzésekről is, ezt is szeretem benne. Ő meglepődött azon, hogy én szerelmes vagyok egyébként, azt mondta, hogy furcsállja, hogy ilyen keveset találkozunk, mégis szerelmes lettem. Én is furcsállom. :) Bár mondom, nem most ismertük meg egymást, régóta ismerem, és régen is volt köztünk kapcsolat.

2013. jún. 7. 13:08
 17/25 ivilicious ***** válasza:
ja,hogy ő nem szeret...ha meg a gyerekekről van szó, én rákérdeznék simán,de akkor nincs miről beszélni,ha ő nem viszonozza igazán....túl jó vagy a szexben szerintem :)
2013. jún. 7. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor mindig így érez az ember. Hidd el, tapasztalatból tudom. Ha most így csodálatos, persze, hogy nem bírod elképzelni, hogy kilépjen az életedből, ha meg majd, ha elmúlik, hálát adsz Istennek, hogy nem hagytad el a családodat. Megnyugtat, hogy nem is tervezed. Most maradjatok így, aztán majd alakul, lehet te fogsz bele unni, semmi nem tart örökké. Hidd el, nem te vagy az első és utolsó, aki kettős életet él. Az ember alapból nem monogám, csak a társadalmi norma és az erkölcs készteti arra, hogy betartsa a házasságban előírt szabályokat. Próbáld meg így felfogni, jogod van boldognak lenni, de ahhoz nincs jogod, hogy tönkre tedd a másik életét, tehát a férjedét és a gyerekeidét, ezért tartsd mélyen titokban. gondolom ügyesen sikerült ez eddig is, szóval ne veszítsd el a fejed semmilyen körülmények között. Nem értek egyet azokkal, akik szerint ő az igazi és hagyja el a férjét. Nem szabad ilyen tanácsokat adni, mert ebben az állapotban az ember amúgy is labilis, könnyen befolyásolható és nem a józan eszére hallgat. Szerintem ez egy fellángolás, ami azért tart ilyen sokáig, mert nem tudtok napi szinten együtt lenni és nem untatok rá egymásra.
2013. jún. 7. 13:14
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenféle választ szívesen olvasok! :)

Igen, nagyon tapasztalt vagyok a szexben és megegyezik az ízlésünk, ezért nehéz eldönteni, hogy hozzám jön mindig vissza, vagy a jó szexhez.

Mindenesetre most kivárok, hisz ha mégis Ő az igazi, akkor végül úgyis egymás mellett kötünk ki. :)

Csak az érzéseimet kellene kordában tartanom, hogy ne folyton ő járjon az eszemben. De ez nagyon nehéz.

2013. jún. 7. 13:21
 20/25 ivilicious ***** válasza:

kösd le magad valamivel.

sztem sanazos,h a jó szexet és a gondtalan időtöltés miatt megy hozzád..

2013. jún. 7. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!