Chiara kérdése:
Meg tud bocsájtani egy ember hónapok után is?
Figyelt kérdés
Egy új osztálytársammal pár hónapja összevesztünk, mert nagyon megbántott és nem vagyok az a könnyen megbocsájtó típus. Azóta egy szót sem beszélünk, de mikor a legutolsó üzeneteket váltottuk célozgatott rá, hogy csak addig lesz ez a helyzet amíg én akarom. Már nagyon hiányzik, de nem merem megszólítani, arra gondoltam írok neki egy üzenetet, de nem tudom, hogy merjem e. Most visszaolvasva a dolgokat én voltam a bunkó, ő ezt mégis elnézte és remélem el is tudja nézni nekem, tényleg ki akarok vele békülni és változtatni a hozzá intézett viselkedésemen. Szerintetek merjek írni neki vagy hagyjam a fenébe? Egyébként én lány vagyok ő meg fiú és nem tudom, hogy az ellenkező nem hogyan viszonyul az ilyen dolgokhoz. Kérlek segítsetek!2014. jan. 30. 18:22
1/2 anonim válasza:
Meg hát, csak tudni kell felejteni.
2/2 anonim válasza:
lanybaratommal, aki annakidejen neheztelt a bnomre, 1.5 ev utan bekultunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!