Borzasztó nagy hülyeséget csináltam! Szerintetek ezek után mi legyen?
Egyszerűen elmondod, hogy jó volt, csodás stb, de rájöttél, hogy nem érzed magad biszexnek, nagyon sajnálod, de nem kaarod hitegetni stb. Csak őszintén, ennyi.
Megjegyzés, ha ilyen gyorsan megcsalsz valakit, akor nem ártana elgondolkodni azon, hogy egyáltalán kell-e neked, illetve el tudod -e képzelni vele a jövődet? Kívülről nézva a válasz amúgy: nem.
Hát.. Ha én lefeküdnék egy fiúval, és úgy érezném, vele volt eddig a legjobb, tuti nem hazudnám magamnak azt, hogy nem vagyok buzgár. Jobb ha az ember őszinte magával, nem?
Szerintem te biszex vagy. Ha még együtt akarsz maradni a barátoddal, szerintem mondd el neki mi történt, lehet nem is bánja majd. Egy férfinak inkább csak az a megalázó, ha egy másik férfival csalják meg.
32F
Lenne nekem egy-két kérdésem...
- Ha nem vagy biszex (= nem is jön be a csaj, meg úgy általában egy csaj se), mi az Istenért flörtölgettél vele? Miért csókoltad meg és miért feküdtél le vele (amit elmondásod alapján azért élveztél), ha nem kívánod őt? Biztos vagy te ebben a "nem vagyok biszex" dologban?
- Miért nem lehet köztetek semmi, ha a vele töltött éjszaka ilyen csodás volt és mellette ébredve érezted magad a legboldogabbnak?
- "Úgy éreztem hogy neki tényleg én vagyok a legszebb,a legokosabb,a legfontosabb." És a barátod mellett nem ezt érezted? Gerinctelen dolog a megcsalás, ezt aláírom, de ha a fiúd mellett olyan végtelenül boldog lennél szerinted megtetted volna?
Hejj! Mi itt a baj? Lehet, hogy a barátod nem is bánná, ha megtudná azt, hogy van egy barátnőd!
Hármam párban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!