Nagy hülyeséget csináltam/mondtam. Meg fog nekem
bocsájtani?
Figyelt kérdés
Ma nagy hülyeséget csináltam.A legjobb barátomnak,aki mindenben mellettem állt nagyon csúnya dolgot mondtam.
Egész nap piszkál meg fogdos,én meg kértem őthhogy hagyjon békén,ő viccesen rávágta hogy "jó,jó",de később megint elkezdett piszkálni én meg dühből(tényleg nem akartam)aztmondtam neki,hogy "Látod,ezért nem szerettelek soha"ezt vagy négyszer az arcába vágta egymás után,mert nem jutott más eszembe,pedig azt akartam mondani hogy "Látod,ezt nem szeretem benned" vagy "Látod milyen vagy" csak valamiért ezt tudtam csak kinyögni.Istenem,de nagy hülyeséget csináltam.Szerintetek megbocsjt nekem,vagy elküld.Nagyon rosszul érzem magam emiatt.Tényleg nem ezt akartam mondani,azután miután kimondta rá 5 mp-re meg is bántam.Ma nagyon rossz napom volt,fájt mindenem és nem értette meg hogy ne piszkáljon.
2014. nov. 4. 15:10
1/5 anonim válasza:
Ha ezt így szépen elmondod neki is, meg fogja érteni.
2014. nov. 4. 15:13
2/5 anonim válasza:
Mond neki hogy nem úgy értetted. Hamar mond.
2014. nov. 4. 15:14
3/5 anonim válasza:
Szerintem semmi okod bűntudatod érezni, ennél csúnyább reakciót is megérdemelt volna a te nagy legjobb barátod... Micsoda barátság lehet köztetek, ha a gyerek akkora paraszt, hogy többszöri rászólás után is piszkál, ráadásul FOGDOS is... Bocsi, ha engem akármilyen legjobb barátom elkezd fogdosni, én ott helyben eltöröm a karját. Az meg, hogy piszkál úgy, hogy te direkt többször rászólsz... Abszolút ő a hibás itt, neked annyi a hibád, hogy egy ilyen idiótával barátkozol, aki le se szarja, mi jó neked.
2014. nov. 4. 15:14
4/5 A kérdező kommentje:
Biztos?Pont most jöttem haza a suliból,az utolsó órán történt,de azóta hozzám se szól,aztmondta a haverjának hogy nem érdeklem.És ha kihívom bocsánatot kérni,ki fog jönni,vagy meg ofog hallgatni,esetleg holnapra kicsit lenyugszik?Vagy írjak rá Skype-on?de az ne lenne elég bizonyító,de ott megéhallgatná amit szeretnék mondani neki.Ennyire hülye nem lehettem.
2014. nov. 4. 15:19
5/5 anonim válasza:
Mindegy melyik utat választod. Írhatsz neki emailt/sms t aztán élőben bővebben ugyanaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!