Miért nem ért meg senki engem? Miért kell folyamatosan csak nyaggatni engem?
Figyelt kérdés
Nem telik el nap anélkül, hogy valaki nem szólna be nekem. Antiszociális vagyok és szeretek az lenni. Anyukám folyamat kérdezi 'Miért nem mész el hétvégenként barátaidhoz?' 'Nincsenek barátaid?'. Elmondtam neki nem egyszer már. Miért baj ha egyedül szeretnék lenni és örülök, hogy hétvégenként nem kell legalább mászkálnom össze vissza. Nővérem is folyamatosan basztat. Leül szobámba az ágyamra és elkezdi mondani a szent beszédjét.. 'Mikor akarsz felnőni?' meg ilyen hülyeségeket. Voltam 1 évig depressziós, miért nem hagynak békén és miért bántanak ha nem szeretnék, hogy visszaessek? Mindenért be kell szólnia mindenkinek. Miért fáj az embereknek az ha én egyedül akarok lenni, netán antiszociális vagyok? Ne haragudjatok, ez nem is kérdés talán igazából.. csak úgy éreztem ki kell adnom ezt magamból. Senki sem ért meg.2014. okt. 11. 17:22
1/4 anonim válasza:
Az emberek irdatlanul gyökerek, tisztelet a maroknyi kivételnek. Ők hiszik, hogy jót akarnak és jót is tesznek veled. Nem nagyon sietik el, hogy át is gondolják végre, hogy mi mihez vezethet, mert leginkább beragadtak a tanácstalan stádiumba, és nem is hiszik, hogy gondolkodással vagy bármivel jobbat találhatnának ki annál, hogy nyaggatnak. Persze ha csak egy is felfogna ennyit, hogy tud segíteni, szóba állnál vele, ha hiteles, megbízható és viszonylag bölcs lenne, tehát előbb átgondolná, mi a francot akar, aztán megtervezné az utat hozzá, nem csak ezen a mónikasó szintű inger-reakció működésen bolyongana mindannyiunk nagy-nagy örömére...
2/4 anonim válasza:
Meghallgattam. Nyugi. Mondd, hogy szeretsz egyedül lenni.
"Antiszociális vagyok és szeretek az lenni." -ezt ne mondd, mert ez valószínű nem igaz, ráéreznek, és azért is nyaggatnak tovább.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt hajkurászom nekik már elég régóta de képtelenek felfogni. Nem értem mit kell még tennem ahhoz, hogy végre békén hagyjanak és hagyják, hogy élhessem az életemet anélkül, hogy beleszólnának, hogy mit hogyan csináljak.
2014. okt. 11. 17:56
4/4 anonim válasza:
Majdnem mintha én lennék. Én ezekre a hülye kérdésekre csak annyit mondok, hogy nincs kedvem, vagy ha muszály még beszélgetni, valami fontosabb témára váltok, amire kénytelen válaszolnia.. onnantól meg már el is felejti miért jött. (Hacsak nem olyan ravasz mint te, és válaszol, majd faggat tovább.)
Csak azért írok, mert unom magam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!