Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem tudnék jó barát lenni?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, aki mindig a problémáiról beszélt. Szinte sose töltődtem fel mellette. Persze voltak jó pillanataink, de az volt a kevesebb. Mindig meghallgattam, de egy idő után meguntam és megszakítottam vele a kapcsolatot. Most már úgy érzem, hogy senki panaszaira nem vagyok kíváncsi... Ettől rossz ember lennék? Csak a barátság jó oldalát keresem. A közös programokat és nevetést. Soha nem akarnék még egy depressziós barátnőt, mert nekem is vannak gondjaim, nem kell másé.

2014. okt. 9. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Azert erzed ezt, mert igy van. Legalabbis a mostani hozzaallasoddal.
2014. okt. 9. 22:20
 2/8 Firedoom ***** válasza:
ha a baratombak segitseg kellett akkor segitettem neki, ha meg kellett hallgatni meghallgattam.
2014. okt. 9. 22:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is azt tettem, de gondolom érzelmileg senki nem használt ki titeket. Azért egy barátság kezdetén nem hiszem, hogy az a normális, ha valaki azzal hív fel bőgve, hogy a párja kikészíti... És ez ment hónapokig.
2014. okt. 9. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Tehat gyava vagy es bekepzelt.
2014. okt. 9. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Biztos, ha te mondod... Nevezhetjük megfutamodásnak, mert mint azt fentebb írtam, nekem sem fenékig tejfel az életem... Mégse csinálom ezt barátság címszó alatt... És miért lennék beképzelt? Egy szóval nem írtam, hogy nekem nincsenek hibáim.
2014. okt. 9. 23:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudod, a barátok ott vannak velünk jóban, rosszban. Na, ebbe a barátságban szinte csak rossz volt... Miért maradjak egy olyan kapcsolatban, ami leszívja az energiáimat?! Bocs, hogy van önbecsülésem, és nem mártirkodom.
2014. okt. 9. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Most is martirkodsz.

Te magad irtad hogy nem vagy kivancsi masok bajara, csak arra kellenek hogy jol erezd magad veluk. Ebben az esetben te vagy a vampir.

Akinak van onbecsulese nem ugy viselkedik mint te. Te ugy viselkedsz mint aki bekepzelt.

2014. okt. 10. 00:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Most, hogy lehet valaki egyszerre beképzelt és kis önbecsüléssel rendelkező?! Vagy az egyik, vagy a másik igaz az illetőre. De rád hagyom...
2014. okt. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!