Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagy veszélyben van a barátság...

Nagy veszélyben van a barátságunk? Mert én úgy érzem nagyon!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok...8.oszály utolsó év a suliban...de én meg asszem meghülyültem! kérlek segítsetek! A szitu a következő:

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy lány...a suliba új fiú jött, és nagyon összebarátkozott a lánnyal...nagyon jóban voltak, és kettesben beszélgettek egy csomót...ám a lány egyszer valamivel nagyon megbántotta a fiút, és a varázs elmúlt, a barátság úgyszíntén...teltek az évek...1 év múlva a lány nagyon megbánta amit tett, bocsánatot akart kérni, de a fiú már nem szólt hozzá...levegőnek nézte, és nem egyszer a lelkébe tiport...a lány magára vette ezeket és most bűntudattal vegyes haraggal, és szeretettel él együtt már az eset óta 2 éve...ez a lány én vagyok és segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan kaphatnám vissza a fiú barátságát... kérlek segítsetek mert nagyon fontos! Előre is köszönöm!

2014. szept. 11. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Annál többet nem nagyon tehetsz, hogy őszintén bocsánatot kérsz, és ezután kedves leszel vele. Ha nem bocsát meg, akkor inkább hagyd őt, neked se lesz jó, ha piszkál. Végül is te bántottad meg Őt, rajta múlik, hogy ki akar-e békülni.
2014. szept. 11. 23:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz...
2014. szept. 12. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami nem működik, azt egyszerűen nem lehet erőltetni vagy mondhatnám úgy is, hogy ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel. Persze, mi most tudjuk a történetet a te szemszögedből, de azt nem tudhatjuk, hogy mivel bántottad meg a fiút. Pedig ez is lényeges. Csak ennyi tanácsot tudok adni. Kívánom, hogy béküljetek ki és a barátságotok is jöjjön rendbe!
2014. szept. 13. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. szept. 14. 17:45
 5/5 anonim válasza:
Én megértelek de ha 1 évig nem kértél bocsánatot azt a fiú ugy veszi le h addig nem érdekelted h mi van vele szoval ezt igy eleg nehez
2014. okt. 4. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!