Mit csinaljak ebben a helyzetben? Senkinek erzem magam.
Figyelt kérdés
Az osztályban a barataim mind jobbak nalam az összes tantargyban, sportban, nyelvben MINDENBEN!!!!!! Sokszor olyan senkinek erzem magam mellettuk, és barmiben megprobalok jobb lenni az egyikuk (akár akaratlanul is) jobb lesz nalam : ( ez olyan szar erzes nekem, mert mar ensem tudom miben vagyok jo.
Most mit csinaljak?
Bunkok kimeljenek!!
#barát #senkinek erzem magam
2014. szept. 28. 17:38
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy túlzottan foglalkozol másokkal. Miért akarsz jobb lenni bárkinél is? Egy valakinél kell jobbnak lenned, saját magadnál.
2/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy mások miben jók. Én soha nem voltam sportos alkat, nem tanultam semmire, a nyelvek is csak azért mentek jól, mert volt érzékem hozzá. De a legkevésbé sem érdekelt, hogy én csak 3-ast kaptam a matek dogámra, a többiek meg 5-öst. Nem számít semmit, a felnőtt életben senkit nem fog érdekelni, hogy ki milyen tanuló volt. Mindenki tehetséges valamiben, nyilván te is. Járj valamilyen szakkörre, vagy tanulj meg játszani valamilyen hangszeren, rajzolj, fess, túrázz, tök mindegy, találj valami hobbit, amiben jónak is érzed magad. Akkor nem fog érdekelni, hogy milyenek a jegyeid. De ha mégis ennyire fontos neked, akkor húzz bele a tanulásba. Napi 2-3 óra magolás a dolgozatokra, és KIZÁRT, hogy ne kapj 5-öst mindenből.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem is erdekelnel a jegyeim de ha kapok egy rosszat akkor a szüleim mindig mondjak hogy bezzeg az xy -nak 5ös lett, azt egy ido utan mar uncsi hallgatni. Es ez szar erzes de semmit se talaltam amibrn jo lennek
2014. szept. 28. 20:40
4/5 anonim válasza:
és a szüleid honnan tudják, hogy kinek milyen jegyei vannak?
5/5 A kérdező kommentje:
Nemtudjak csak mindig mondjak hogy bezzeg neki 5ös lett... mintha ramnem is lennenek bbüszkék csak ugy lennek es kesz. :(
2014. szept. 28. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!