Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rosszul reagáltam rá?

Rosszul reagáltam rá?

Figyelt kérdés

Az volt, hogy megyünk haza a barátnőmmel, nem ő a legjobb barátnőm, de jóban vagyunk, elbeszélgetünk, meg elkísérjük egymást ide-oda, jó fej. Csak cigizik. Mielőtt elkezdett cigizni, ő volt a legjobb barátnőm, de mikor elmondta nekem, nagyon összevesztem vele, letoltam őt, meg kértem, hogy most hagyja abba, de nem szokott le. Azóta cigizik. Ez kb. 1 éve volt. Mostanában kezdtünk el ki-ki békülgetni, mert már nem zavar ez. De előttem sosem cigizett még. És most megyünk haza fele, és elővett egy fehér hosszúkás valamit, de láttam, hogy gyűrött. Mondom neki: Úr isten, azt hittem már cigi. Erre azt mondja, hogy Miért? Ez cigi, csak ő töltötte. Mondom neki, hogy rakd el légyszíves, ő nem rakta el, erre én kb. semmi értelmeset nem tudtam mondani, csak mosolyogtam mint egy hülyegyerek, meg röhögtem, hogy jólvan, akkor így nem megyek veled haza, és előresiettem. és erre még a hátam mögött kérdezgetett, hogy tényleg? meg hogy ez komoly? aztán mondta, hogy jó, akkor szia. De nem hallottam sértődöttnek a hangját.

Nagyon gázul reagáltam? csak szinte mindenki ismer, aki itt lakik, és én nagyon jó "hírű" :D vagyok, mert mindíg jók a jegyeim, meg tisztelettudó vagyok, mindíg köszönök előre, az időseknek is segítek, és ha látták volna, hogy egy bagóssal megyek haza, rögtön mást gondolnának... A szüleim sem olyanok, hogy tökéletesnek kell lennem, ha néha félévente becsúszik egy 1-es, nem haragszanak, meg semmi, mindig azt mondják, döntsek ahogy gondolom, de először gondoljam végig, hogy hat ez ki a jövőmre... És most ezt tettem... MErt a cigi szagot is érezni lehetett volna a pulcsimon is, amit nem minden nap mosunk ugye ki... Mit gondoltok rólam, ti mit tettetek volna? Ez nagyon gáz, ahogy viselkedtem? Ráadásul panelbe lakok, emeleten, és ő meg a szemben lévő panelban lakik, így ha kimegyünk az erkélyre, látjuk egymást.... :(( Kérjek bocsánatot? Köszönöm, aki értelmesen válaszol, és elolvassa, bocsi, hogy hosszú lett!

2014. okt. 1. 13:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, 14/L, 8.-os vagyok.
2014. okt. 1. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Lényegébe nem reagáltál rosszul, csak ott van szerintem a gond, hogy nem téged fognak azért leszólni, mert Ő cigizik. Gondolom Őt is ismerik a környéken.
2014. okt. 1. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
A barátnőd is 14? Mert akkor tényleg eléd durva, hogy már cigizik..:D De amúgy meg az ő döntése, ha ezt akarja akkor cigizzen. De ezért nem kell bocsánatot kérni. Nem reagáltál olyan durván. :)
2014. okt. 1. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
De tudod, a rosszmájú idősek... tuti megjegyeznék maguknak.
2014. okt. 1. 13:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen 14. De örülök is neki, hogy cigizik, mert a 6.-osok már füveznek!!
2014. okt. 1. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túlreagálod. Persze egyáltalán nem jó, hogy cigizik, de azért szerintem ez még nem akkora tragédia, hogy ez miatt megszakadjon egy barátság.
2014. okt. 1. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Hát szerintem ha igazán a barátnőd, akkor meg kellene értenie, hogy nem szeretnéd ha a jelenlétedben cigizne. Én legalábbis ha cigiznék, biztos nem gyújtanék rá olyan ismerősöm jelenlétében aki nem cigizik.
2014. okt. 1. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem hagyd rá...ha eddig nem fogta fel,eztán sem fogja. Ápold vele a kapcsolatot,de nem kell "öribarizni".

Jól tetted,én is így cselekedtem volna.

2014. okt. 1. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Majd megkérem, hogy ne legyen ilyen legközelebb!...
2014. okt. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!