Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet azt feldolgozni...

Hogyan lehet azt feldolgozni ha egy barátság véget ér? Ti mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egy régi barátságom ért véget és ötletekre lenne szükségem,mert most nagyon ki vagyok bukva és nem tudom mit tegyek.

#barátság #elveszìt
2014. szept. 26. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nemrég ért véget,de én szakítottam meg a kapcsolatot.Lassan fél éve.És nem hiányzik.
2014. szept. 26. 14:08
 2/6 anonim válasza:
Nálam lassan egy éve, hogy véget ért a barátságom egy állítólagos "legjobb baráttal". Az elején nehéz volt, mert nagyon közeli barátok voltunk, de most már nem is hiányzik. Szóval az idő segít. :)
2014. szept. 26. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szakadt meg barátságom az utóbbi 4 évre visszamenőleg és nem bánom egyáltalán. Ha igaz a barátság az kitart :) Volt, hogy rövidebb ideig megszakadt 1-2 barátság, de velük mindig újra megtaláltam a közös hangot, és most is barátok vagyunk. Azokkal akikkel korábban megszakadt, már évek óta nem beszélek, és nem is hiányoznak.
2014. szept. 26. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak nálam nem segített az idő... :/
2014. szept. 26. 16:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ti jól jártatok.
2014. szept. 26. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek barátaim, de volt egy egy éves időszak, amikor legalább egy barátom volt. Vele aztán összevesztünk, nem ugyanazt jelentette a barátság számára mint számomra. A mai napig nagyon hiányzik, mindig azt figyelem hol bukkanhatok rá, de nem nagyon van esélye, hogy csak úgy összefutunk az utcán. Sok közös élményünk volt, egyik nap még a legjobb barátjánk nevezett, másik nap meg szinte egy senki lettem. Egy éve nem beszélünk, de ugyanúgy hiányzik mint az összeveszés után közvetlenül. Már-már ott vagyok, hogy megkeresem a neten, de mindig lebeszélem magam, mert tudom, hogy már nem fog többé működni a barátság.
2014. szept. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!