Segítség, hogy tudnám ezt feldolgozni? 13/L
Nem kell ilyen tragédiaként felfogni. Az emberek sajnos ilyenek, még felnőtt korban is, imádnak pletykálkodni és akár véletlenül is kibeszélnek olyan dolgokat, amiket nem kellett volna.
Először is válogasd meg jobban, hogy kinek, mit mondasz el. Ha valami olyan nagy titok, hogy azzal zsarolni lehet, azt senkinek se mondd el.
Általában ha valamit elmondasz már akár csak egy embernek is, az már többé nem lesz titok.
Nekem is volt többször, hogy barátnőimnek elmondtam valamit és később megbántam.
Nekem egy ember van, akinek bármit elmondhatok és sose csalódtam még benne. Ez anyukám :)
A párommal is nagyon sok mindent meg tudok beszélni, ő is olyan típus, hogy nem pletykálkodik, nem mondd vissza semmit sem másoknak.
Egyszerűen ne foglalkozz vele, és kész. Nincs ezen mit "feldolgozni".
Lesznek még ennél sokkal nagyobb pofára eséseid az életben. Ez sajnos ilyen dolog.
Azért mondtam el neki mert eddig nagyon úgy tűnt hogy megbízhatok benne
Sőt igazából ő előbb tudta mint én kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!