Miért mindig csak érdekbarátokkal akadok össze?
Évek óta folyton olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel egy ideig azt hiszem igaz barátok lehetünk. Majd kiderül: csak akkor vagyok "barát", ha kell neki valami; vagy nem áll mellém fontos helyzetekben; vagy rám tapad és mindent velem akar csinálni, mert egyedül képtelen létezni; vagy hiába aranyos, kedves, ha valamit nem úgy csinálok ahogy neki tetszik, rámförmed.
Ez igen kellemetlen számomra, mert úgy gondolom könnyen barátkozom, odaadó vagyok és lehet rám számítani.
Az önbecsülésemet porig rombolják az ilyen emberek. Igyekeztem megváltozni, én is csak jópofizni, érzelmek nélküli kapcsolatokat kialakítani, hogy ne csalódjak. De az igazat megvallva szörnyű így egyedül, igaz barátok nélkül. Mit tehetek?
22/l
Szívesen:)
"Minden barátság alapja az őszinteség.(...) Két ember között ott kezdődik, hogy egymásra bízzák a titkaikat." Rejtő Jenő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!