Jogosan akadok ki?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nevelő apám a héten 5 napot dolgozik, viszont hétvégén, vagy ha otthon van, mert nem megy dolgozni, akkor nem csinál otthon semmit. Leül a TV elé és nézi, vagy elmegy otthonról. Anyukámmal mindent mi csinálunk a lakásban, mi pakolunk, takarítunk, főzünk és mosunk, és ő nem csinál semmit. Viszont ha én leülök vagy bármit csinálok, akkor egyből kiakad, hogy én nem segítek semmit. Ha elmegyek otthonról akkor is kiakad néha. Szerintetek én jogosan akadok ki rá? Mit csináljak? 16/L
Oké, hogy valahol bántó, ha nem segít a a férj, de a ti esetetekben végül is nincs miért kiakadni. Nevelőapád autószerelőként 8-10 órákat is dolgozik, és bizony nehéz fizikai munkát végezz. Nyilván munka után annyira el van fáradva, hogy örül, hogy lyuk van a seggén. Ti meg otthon vagytok, és a takarításon kívül nem sok dolgotok van. Ketten anyuddal 1-2 óra alatt rendet tudtok tenni. Ha nagytakarítás van akkor ketten 4 óra alatt megcsináljátok.
Én dolgozom napi 8 órát, és minden nap takarítok, még így is 1 óra alatt végzek a takarítással, főzéssel.
Nyilván ha anyud is főállásban dolgozna, akkor NEKI joga lenne kiakadnia, hogy a férje nem vesz részt a takarításban. De neked nincs jogod hozzá.
Mekkora házban éltek? 99 szobás villában? 1 óra alatt egy egész háztömböt ki lehet porszívózni.
Nézd, nem akarok kötekedni, de ketten vagytok, és ketten simán rendet tudtok rakni, még a kis testvér mellett is. Én ikrek mellett ki tudtam takarítani 3 szobás, nagy nappalis lakást. Hétköznap mindig rakjatok rendet, és hétvégén lehet nektek is pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!