Jogosan akadok ki?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nevelő apám a héten 5 napot dolgozik, viszont hétvégén, vagy ha otthon van, mert nem megy dolgozni, akkor nem csinál otthon semmit. Leül a TV elé és nézi, vagy elmegy otthonról. Anyukámmal mindent mi csinálunk a lakásban, mi pakolunk, takarítunk, főzünk és mosunk, és ő nem csinál semmit. Viszont ha én leülök vagy bármit csinálok, akkor egyből kiakad, hogy én nem segítek semmit. Ha elmegyek otthonról akkor is kiakad néha. Szerintetek én jogosan akadok ki rá? Mit csináljak? 16/L
Lejár a gyes, anyuka visszamegy dolgozni, és apuka onnantól kezdve ugye majd rögtön neki áll házimunkát végezni? Kétlem.
Akkor is ugyanígy elvárná a teljes kiszolgálást.
A leírtak alapján a gyerekével sem foglalkozik.
HOGY CSINÁLJA AZ ANYJA OTTHON A MUNKÁT HA A KISGYEREKÉRE KELL VIGYÁZNI KÖZBEN?
Na. Jogosan akadsz ki,MERT az,hogy ő pihenhet de otthon nem segít,de te csinálj meg mindent és ne pihenj elv szerint él a drága nevelőapád,nem normális.
Ő dolgozik hétköznap,te meg otthon takaritasz,hogy mire hazaér tiszta lakás kerüljön a segge alá,ő hétvégente semmit se csinál csak pihen,de veled kiabál azért ha te pihenni mersz...Nem,ez nem normális dolog.
"HOGY CSINÁLJA AZ ANYJA OTTHON A MUNKÁT HA A KISGYEREKÉRE KELL VIGYÁZNI KÖZBEN? "
igen, gyerekre vigyázni olyan, h meredt szemekkel bámulni kell folyamatosan egész nap, és közben semmit nem lehet csinálni:D
ezért is van tele az összes fórum és chat unatkozó GYES-en lévő anyukákkal. ez kb. olyan, mint amikor itt egy délelőtt írta gyeses anyuka 2 órán keresztül,h nincs ideje egész nap:D
nők. belehalnának, ha nem sajnáltathatnák magukat és nyafoghatnának.
nem azt mondom,h a 16 éves lányt kell dolgoztatni, meg h kicsit nem segíthetne, de az a hisztéria amit itt lerendeztek, nevetséges.
a férfi keresi a pénzt, a nők meg otthon ül, mit akartak, még a házimunkát is osszák meg fele-fele arányban?:) röhej. az a baj,h a legtöbb mai nő kb. ennyire el van már tájolva.
Nem tudom, honnan szedik sokan, hogy a nő mindig kevesebbet keres, és csak amolyan tingli-tangli munkát véget.
Tessenek gyesre menni kedves férfiak pár évre 1-2 gyerekkel, aztán utána nyilatkozni. A lehetőség nektek is meg van.
"Nem tudom, honnan szedik sokan, hogy a nő mindig kevesebbet keres, és csak amolyan tingli-tangli munkát véget."
pl. onnan, h statisztikák szerint a nők 80-90%ban felfelé házasodnak, azaz olyanhoz mennek feleségül, akik jobban keres, mint ők, ennek evolúciós okai is vannak.
de ha félretesszük a statisztikát, a környezetemben sem tudok egy olyan családot sem, ahol a nők keresete megközelítené a férfiét.
és tudom,h ez is sérteni fogja a nők önérzetét, a nők többsége valóban "tingli-tangli" munkát végez. akármilyen boltba/ügyfélszolgálatra megyek be, mindenhol unatkozó kávézgató nőket látok, ergo a legtöbb nő tényleg könnyű munkát végez a férfiakéhoz képest. persze sztem úgysem fogjátok ezt belátni, hisz a GYES-t is kb. úgy kezelitek, mintha bányában dolgoznátok :)
ezért írtam nő alaptermészet: hiszti + áldozatpóz + önsajnáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!