Most tényleg gáz vagyok? 13l
Figyelt kérdés
A régi barátnőm aki mostanra bunkó lett odajött hozzám beszélgetni. Eleinte normális volt, mint régen. Utána meg azt kérdezte, hogy borotválom-e magam? Használok-e szempillaspirált, sminkelem-e magam? Van pasim? Vagy már volt? Szűz vagy még? Szoktál bulizni? Jól tudja, hogy én nagyon nem ez vagyok... Szóval nem sminkelem magam, nem járok el bulizni ahol bepasizhatok. Ezt elmondtam neki, kiröhögött és ment a 'legjobb barátnőjéhez'... Többen is odajöttek, és rajtam nevettek... Elég sz*rul esett. 13 évesen a barátokkal kellene játszani, zenét hallgatni, olvasni stb.. Vagy csak én vagyok ilyen? Nektek mi a véleményetek?2014. szept. 18. 18:00
11/14 anonim válasza:
Hali priviben besz. ? 13/L vagyok és dettó ugyanez a helyzet.
12/14 A kérdező kommentje:
Igeen. :D Örülök, ha beszélhetek egy normális lánnyal. :)
2014. szept. 20. 18:30
13/14 anonim válasza:
Igen, csak te vagy ilyen. Mindenki más idióta, lezüllött patkány. Egy igazi kincs vagy. Egy gyönyörű unikornis.
Ezt vártad, nem?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezt vártam. Arra voltam kíváncsi, hogy ti is ismertek-e ilyen lányokat, vagy csak én vagyok ilyen 'régimódi' és unalmas a korosztályomból.
2014. szept. 21. 17:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!