Most tényleg gáz vagyok? 13l
Figyelt kérdés
A régi barátnőm aki mostanra bunkó lett odajött hozzám beszélgetni. Eleinte normális volt, mint régen. Utána meg azt kérdezte, hogy borotválom-e magam? Használok-e szempillaspirált, sminkelem-e magam? Van pasim? Vagy már volt? Szűz vagy még? Szoktál bulizni? Jól tudja, hogy én nagyon nem ez vagyok... Szóval nem sminkelem magam, nem járok el bulizni ahol bepasizhatok. Ezt elmondtam neki, kiröhögött és ment a 'legjobb barátnőjéhez'... Többen is odajöttek, és rajtam nevettek... Elég sz*rul esett. 13 évesen a barátokkal kellene játszani, zenét hallgatni, olvasni stb.. Vagy csak én vagyok ilyen? Nektek mi a véleményetek?2014. szept. 18. 18:00
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy gáz, sőt Te vagy a normális.
2/14 A kérdező kommentje:
Jó, hogy neked is ez a véleményed, nem vagyok egyedül. Köszi! :)
2014. szept. 18. 18:05
3/14 anonim válasza:
13 évesen tanulni kell, nem bulizni, meg pasizni. Röhögjön aki nem így gondolja, később megbánhatja. Te ne foglalkozz velük.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2014. szept. 18. 18:08
5/14 anonim válasza:
Dettó ugyanígy voltam, csak engem a kiröhögés sem érdekelt. :) 13 évesen inkább gyerek vagy még, mint felnőtt, de legalábbis a határ alsó felén vagy. Ne erőltesd a felnövést, leszel még eleget felnőtt.
7/14 anonim válasza:
en 14 vagyok es meg most is ez van, nem sminkelem magam, nem jarok bulizni, nem is vagyom ra, imadok olvasni es azt mondom neked hogy ne erdekeljen masok velemenye. ha csak emiatt akarnak veled baratkozni, oket minositi, ne sullyedj le az o szintjukre, egyaltalan nem vagy gaz, sot o a gaz
8/14 anonim válasza:
minden nap azzal szembesülök, hogy ez a korosztály gáznak tartja az én szememben, és remélem a nagy átlag szemében normális viselkedést...és ilyenkor borzadok el és érzem öregnek magam egyszerre
inkább legyél büszke arra, hogy képes vagy belátni, hogyan kellene egy 12-13-14 évesnek viselkednie
9/14 anonim válasza:
Végre egy értelmes lány, aki nem ken 13 évesen vakolatot a fejére, nem pasizik, bulizik stb. :D
Nyugi ez szerintem egyáltalán nem gáz...az a gáz, hogy ők már ezeket csinálják. Légy rá büszke, hogy te nem vagy olyan, mint ők. Mert ők tucatlányok.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Soha nem is leszek olyanok, mint ők... Kedvesek vagytok, adtatok most egy kis önbizalmat. Mert ezek a lányok az egészet elvették. :D
2014. szept. 20. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!