Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bennetek milyen érzést kelt...

Bennetek milyen érzést kelt ha valaki visszaakar szivàrogni az életetekbe,és ahelyett hogy konkrétan tisztàzna dolgokat ilyen jàtszmàkhoz folyamodik?

Figyelt kérdés
Történt màr valakivel hasonló?
jan. 19. 11:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

Milyen játszmákhoz?

Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre, ha évekkel később felkeres akkor megmondom neki, hogy én már lezártam vele a dolgokat ne keressen soha többet.

jan. 19. 11:21
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem bonyolítom túl ennyire feleslegesn az életemet.
jan. 19. 11:29
 3/25 Hadik_Saci válasza:
47%

Nagyon szánalmasnak tartom :( Felhívnám a figyelmét, hogy kerülje el a zaklatásomat, ha nem akarja hogy következményei legyenek.

Kérdés, hogy esetedben mit értünk "játszmák" alatt.

"Enyhébb játszmák":

"Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, a zaklatás vétségét követi el. A törvényi tényállás a magánélet zavartalanságát, a privátszféra sérthetetlenségét kívánja biztosítani."

És aztán a komolyabbak, de nem akarom az egész Btk.-t bekopizni.

jan. 19. 11:29
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Milyen játszmákhoz? így nem tudunk rá válaszolni.

1-es "Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre" - Az azért nem mindegy, hogy anno ghostingolt az illető vagy tényleg közölte a másikkal, hogy mindennek vége. Sajnos manapság az előbbi a divat.

jan. 19. 11:35
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

4. Nyilván közlöm vele, hogy ne keressen.

Ghostingolni csak felszines ismeretségnél szokás pl: 1-2 hetes netes chatelés vagy hasonlók.

jan. 19. 11:38
 6/25 anonim ***** válasza:
61%
Gusztustalannak tartom, utálom az évek utáni megkeresést. Akivel megszakítottam a kapcsolatot, az ne merjen keresni. És ezt jó pár embernek megmondtam. Volt akit le is tiltottam, de megérdemelte.
jan. 19. 11:40
 7/25 A kérdező kommentje:
Itt ő szakította meg a kapcsolatot.
jan. 19. 11:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

És ő is keresett fel újra?

Akkor főleg nem kell vele foglalkozni.

jan. 19. 11:43
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg méginkább az. Tuti érdekből, nekem is volt már ilyenem. Ne dőlj be neki kérdező
jan. 19. 11:43
 10/25 A kérdező kommentje:
8.igen ő
jan. 19. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!