Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bennetek milyen érzést kelt...

Bennetek milyen érzést kelt ha valaki visszaakar szivàrogni az életetekbe,és ahelyett hogy konkrétan tisztàzna dolgokat ilyen jàtszmàkhoz folyamodik?

Figyelt kérdés
Történt màr valakivel hasonló?
ma 11:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Milyen játszmákhoz?

Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre, ha évekkel később felkeres akkor megmondom neki, hogy én már lezártam vele a dolgokat ne keressen soha többet.

ma 11:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem bonyolítom túl ennyire feleslegesn az életemet.
ma 11:29
 3/13 Hadik_Saci válasza:
55%

Nagyon szánalmasnak tartom :( Felhívnám a figyelmét, hogy kerülje el a zaklatásomat, ha nem akarja hogy következményei legyenek.

Kérdés, hogy esetedben mit értünk "játszmák" alatt.

"Enyhébb játszmák":

"Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, a zaklatás vétségét követi el. A törvényi tényállás a magánélet zavartalanságát, a privátszféra sérthetetlenségét kívánja biztosítani."

És aztán a komolyabbak, de nem akarom az egész Btk.-t bekopizni.

ma 11:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen játszmákhoz? így nem tudunk rá válaszolni.

1-es "Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre" - Az azért nem mindegy, hogy anno ghostingolt az illető vagy tényleg közölte a másikkal, hogy mindennek vége. Sajnos manapság az előbbi a divat.

ma 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4. Nyilván közlöm vele, hogy ne keressen.

Ghostingolni csak felszines ismeretségnél szokás pl: 1-2 hetes netes chatelés vagy hasonlók.

ma 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Gusztustalannak tartom, utálom az évek utáni megkeresést. Akivel megszakítottam a kapcsolatot, az ne merjen keresni. És ezt jó pár embernek megmondtam. Volt akit le is tiltottam, de megérdemelte.
ma 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Itt ő szakította meg a kapcsolatot.
ma 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

És ő is keresett fel újra?

Akkor főleg nem kell vele foglalkozni.

ma 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg méginkább az. Tuti érdekből, nekem is volt már ilyenem. Ne dőlj be neki kérdező
ma 11:43
 10/13 A kérdező kommentje:
8.igen ő
ma 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!