Bennetek milyen érzést kelt ha valaki visszaakar szivàrogni az életetekbe,és ahelyett hogy konkrétan tisztàzna dolgokat ilyen jàtszmàkhoz folyamodik?
Milyen játszmákhoz?
Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre, ha évekkel később felkeres akkor megmondom neki, hogy én már lezártam vele a dolgokat ne keressen soha többet.
Nagyon szánalmasnak tartom :( Felhívnám a figyelmét, hogy kerülje el a zaklatásomat, ha nem akarja hogy következményei legyenek.
Kérdés, hogy esetedben mit értünk "játszmák" alatt.
"Enyhébb játszmák":
"Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, a zaklatás vétségét követi el. A törvényi tényállás a magánélet zavartalanságát, a privátszféra sérthetetlenségét kívánja biztosítani."
És aztán a komolyabbak, de nem akarom az egész Btk.-t bekopizni.
Milyen játszmákhoz? így nem tudunk rá válaszolni.
1-es "Én ha valakivel egyszer már megszakítottam a kapcsolatot azzal én végeztem egy életre" - Az azért nem mindegy, hogy anno ghostingolt az illető vagy tényleg közölte a másikkal, hogy mindennek vége. Sajnos manapság az előbbi a divat.
4. Nyilván közlöm vele, hogy ne keressen.
Ghostingolni csak felszines ismeretségnél szokás pl: 1-2 hetes netes chatelés vagy hasonlók.
És ő is keresett fel újra?
Akkor főleg nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!