Szerintetek egy igaz barátságba belefér a hazugság? Nem apró füllentés, nem elhallgatás hanem konkrétan az ember hülyének nézése, átverése. Nagyjából 15 éves barátságról van szó. Részletezem lentebb az esetet!
Nekem rovidebb baratsagban jottek elo kamu dolgok.Nem ilyen sulyos dologban de szamomra fajdalmas volt mert sokat jelentett az a baratno.Nekem programokrol kamuzott,inditvanyozott egy egy napos utazast,en inteztem es egy hulye szuletesnap miatt lemondta mondvan o faradt lesz masnapra es a kolleganoje szulinapja lesz,stb.Vegul hogy mossam az arcom en mentem el az utra es az az erdekes eloszor csak miatta mentem volna hogy egyutt leszunk,programozunk utana mikor lemondta es atgondoltam az egeszet mar az ut miatt volt kedvem menni.Jol is ereztem magam.Sok minden volt meg.Az esetemben inkabb egy baratsag megjatszasarol lehetett szo,eljatszotta egy ideig azt a baratot akire nekem szuksegem volt,hogy ott legyek ha depis vagy neki olyan a kedve.Ha viszont nekem vokt szuksegem ra sz.rt ra...Sok mindenre kifogasokkal jott.
A kerdesre a valasz nem fer bele a hazugsag a baratsagba.Meg abban sem ha hivod a baratot talalkozni es neki van programja ne azt mondja hogy beteg vagy faradt az nem oszinte.Az igazat mondja a talalkozora meg javasolhat uj idopontot amikor jo neki is a masiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!