Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bennetek milyen érzést kelt...

Bennetek milyen érzést kelt ha valaki visszaakar szivàrogni az életetekbe,és ahelyett hogy konkrétan tisztàzna dolgokat ilyen jàtszmàkhoz folyamodik?

Figyelt kérdés
Történt màr valakivel hasonló?
jan. 19. 11:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

Az élet nem ilyen fekete-fehér. Az ember nem lehet annyira merev, pláne ha emberi kapcsolatokról van szó, hogy képtelen felülvizsgálni vagy átértékelni egy korábbi döntését.

Lehet, hogy 20 évesen megszakítottál valakivel egy baráti kapcsolatot forró fejjel, aztán évekkel később rájössz, hogy te voltál a hibás, te láttál valamit rosszul plusz még baromira hiányzik is az illető és már szégyelled is magad az akkori viselkedésedért. Mi rossz van abban, hogy megpróbáljátok felvenni újra a kapcsolatot?

jan. 19. 12:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Visszaakar?
jan. 19. 14:37
 13/25 A kérdező kommentje:
11.nincs benne semmi rossz ha valakinek oszintek a szandekai,a tisztazasra valo keszsege
jan. 19. 14:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 11es kommentelőnek.

Hányok már a szociális hàlóttól, hogy mindenki szìd mindenkit, meg mindenki tud mindent, meg ne foglalkozz senkivel csak saját magaddal típusú szövegek....stb full kártékony ez a fajta szemléletmód.

jan. 19. 15:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan valaki, aki fontos volt nekem és magyarázat nélkül szakadt meg a kapcsolat, akkor szivárogjon. Mert ezeket úgysem tudom magamban lezárni miértek nélkül és tuti akárhányszor eszembe jut az illető azon agyalok, hogy mi rosszat tettem, vagy mi történt. Úgyhogy igen, várnám a szivárgását, hogy mondja el mi baja volt és le tudjam zárni. Csak ez lenne a cél, a saját érdekemben.
jan. 19. 19:14
 16/25 A kérdező kommentje:
15.kb ez volt amit irtal,annyiban,hogy egy vita heveben szakitotta meg ami uzenetben volt es amit akkor irt nem realis indok a megszakitasra,tehat nem tudom valojaban miert szakadt meg.
jan. 19. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
De milyen játszmákhoz?
jan. 19. 20:01
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem all elem konkretan,hogy megmondja.Igergeti hogy elhoz valamit a munkahelyemre ketszer igerte tavaly,meg ketszer az iden,de szerintem ebbol a masodikbol se lesz semmi.Azbis lehet csak b.szogatni akar
jan. 19. 20:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Én is elfogadnám a "visszaszivárgását", mert szükségem van erre, hogy megkapjam a választ arra, hogy miért szakította meg konkrétan a kapcsolatot. Úgy meglenne a kellő lezárás, és végre teljesen túl tudnám magam tenni a dolgon.

A játszmázásra meg se igényem, se energiám, se kedvem nincsen, szóval, szerintem, elég hamar megkérném, hogy azt a részét inkább hagyjuk.

jan. 19. 21:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Mar ha valaki akar konkret valaszt adni
jan. 19. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!